| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi catalyst 7,12!pomoc! u Računala forumu; dakle skinuo sam najnoviji catalyst za graficku radeon 2600pro jer trenutno imam instaliran 7,10 verziju!i krene instalacija kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-12-07 Godina: 23
Poruka: 1
![]() | catalyst 7,12!pomoc! dakle skinuo sam najnoviji catalyst za graficku radeon 2600pro jer trenutno imam instaliran 7,10 verziju!i krene instalacija kad se pojavi sljedece "setup did not find driver compatible with your current hardware or operating system. setup will now exit!"koristim xp sp2! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: catalyst 7,12!pomoc! Probaj skinuti drugi.. kaj da ti velim...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:04.