Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

ConvertXToDVD 4

Raspravljate o temi ConvertXToDVD 4 u Software forumu, dio Računala foruma; Imam nekoliko pitanja u vezi ovog programa. 1.Kad nasnimam film koji sam konvertirao zašto zvuk trokira? 2.Kad stavljam konvertirati film ...

Starter
    Datum registracije
    03-12-09
    Poruka
    25
    Liked
    0 times

ConvertXToDVD 4

Imam nekoliko pitanja u vezi ovog programa.
    1.Kad nasnimam film koji sam konvertirao zašto zvuk trokira?
    2.Kad stavljam konvertirati film stavim titlove,a kad nasniimam DVD titlova nema
    3.Zašto u 45. minuti filma slika zastane samo zvuk dalje ide???
    MOLIM VAS DA POMOGNETE!!

prof. Foruma Avatar od korisnika lotr0510
    Datum registracije
    07-11-06
    Starost
    24
    Poruka
    1,180
    Liked
    0 times

Re: ConvertXToDVD 4

1. Prepostavljam da film u divxu ili kojem već fomatu, radi normalno pa neću pitati. Probaj podesiti malo opcije za konverziju, stavi najbolju kvalitetu, najsporije kodiranje i tako nešto probaj podesiti
    2.Ime filma i ime datoteke titlova mora imati potpuno isto ime, znači npr. Film je Avatar.avi, a titlovi moraju biti Avatar.txt ili slično...
    Ako si tako napravio i nemaš ih još, onda nađi na daljinskom upravljaču tipku "Subtitles" i stisni, trebali bi doći titlovi
    3.Opet, vjerojatno nešto ne štima u postavkama programa, probaj se poigrati s tim...

Starter
    Datum registracije
    03-12-09
    Poruka
    25
    Liked
    0 times

OK je sve riješeno!!!

Starter
    Datum registracije
    15-08-11
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

zašto kad prilagodim postavke npr. veća slova i u drugoj boji s pozadinom. kliknem u redu! idem konvertirat film, kad završi stavim ga u dvd player titlovi su bijela mala slova bez pozadine? reci mi gdje je tu problem????

Lajkaj nas na Facebooku