| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Da li je došao kraj piratima? u Računala forumu; Stat na kraj mislim da neće, ali ove cake kao kod GodFather-a će dobrano podbadati korisnike koji skidaju piratske ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li je došao kraj piratima? | |||
| DA | | 0 | 0% |
| NE | | 12 | 100.00% |
| Glasači: 12. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-10-05
Poruka: 29
![]() | Re: Da li je došao kraj piratima? Stara fora! Kada su izasli setllersi 3 imali su zastitu protiv piratstva,na principu ,da ti iz rudnika izlazi meso umjesto zeljeza! lol Proslo je tjedan dana i doso crack. Nikad nece napravit savrsenu zastitu i prisiljavat na kupnju orginala, uvjek ce se nac neko ko ce provalit zastitu... Piratstvo ne moze nestat. A zasto i bi, postoje neki programi koji su tako bezobrazno skupi pocevsi od windowsa,i hvala bogu da postoje kopije. Znam da je zakonom zabranjeno, ali boze moj,nekada si prisiljen,s obzirom na cjene! ![]() Tko ima para kupuje orginale ko nema zna se (u vecini slucajeva) |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je došao kraj piratima? heh da... sjećam se god father trika... ja sam slomio tipku za ulaz u auto na tipkovnici... al onda sam tek upiso u google ''godfather car entering problem'' ![]() mislim da piratima nema kraja a i tome se iskreno nadam jer i sam to radim ko i milijuni i milijuni i milijuni ostalih.. i još tolko milijuna kineza baš sam neki dan skinuo kolekciju cd-a (10 komada) i računao recimo da sam ih kupio u dućanu ne bi me izašlo manje od soma kuna... a moja izrada je koštala ravno 20 kuna (cd po kunu i boxovi po kunu)... pa baš da imam 980 kuna viška ne bi reko
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 3,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je došao kraj piratima? ja mislim da piratima nikada neće doći kraj I ja sam isto imao problem sa godfatherom,igricu sam instalirao i deinstalirao barem 20 puta i onda sam vidio ovu temu i vidio u čemu je problem |
| | |
![]() |
| Tagovi: dos ao, kraj, piratima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:48.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.