prvo pogledaj jel imaš dovoljno slobodnog mjesta na tom disku. mislim da je potrebno 15% diskovnog prostora.
Raspravljate o temi defregmentacija diska u Software forumu, dio Računala foruma; ovako ljudi pomagajte racunalo mi je usporeno a kada ocu da defregmentiram disk ispise mi defregmentacija diska nije mogla otpoceti ...
prvo pogledaj jel imaš dovoljno slobodnog mjesta na tom disku. mislim da je potrebno 15% diskovnog prostora.
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
ja imam 48%
ajte ljudi pomozite
Zadnji Uredio perooo96 : 04-08-09 u 22:35
a s čim pokušavaš napravit defragmentaciju? ovim defragmenterom unutar windows-a?
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
neradi taj savjet preko linka
ali disk mi je cist provjerio sam al opet nece
probaj skinut neki drugi programčić za defragmentaciju.
skini smart defrag.dobar program.