Pokazujem rezultate 1 do 6 od 6

DJ

Raspravljate o temi DJ u Software forumu, dio Računala foruma; Ovako,ja trebam jedan program preko kojega ja mog uDJ-at.. Recimo stavim pjesmu i onda ima neka ko ploca,i ko pravi ...

Starter
    Datum registracije
    16-11-09
    Poruka
    26
    Liked
    0 times

DJ

Ovako,ja trebam jedan program preko kojega ja mog uDJ-at..

Recimo stavim pjesmu i onda ima neka ko ploca,i ko pravi dj..

Hvala unapred

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika mentol
    Datum registracije
    09-02-08
    Starost
    30
    Poruka
    2,145
    Liked
    2 times

Re: DJ

Atomix Virtual DJ
    mudra izreka

Uvaženi forumas Avatar od korisnika keky_98
    Datum registracije
    25-02-06
    Poruka
    879
    Liked
    1 times

All women are good - good for nothing, or good for something.

Regularni forumas Avatar od korisnika shkorpija
    Datum registracije
    22-12-09
    Starost
    18
    Poruka
    104
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Hrvek Pogledaj Poruke
    Recimo stavim pjesmu i onda ima neka ko ploca,i ko pravi dj..
    kralju ja san ti u toj muzici vec 2-3 godine i vidio san masu takvih likova tj. wannabe DJ-eva... jesi razmisljao da kupis opremu za dj-at? playere i mixetu, ako nista onda neki midi kontroler za mixat u traktoru... jer nemoze se mixat s mišom i tipkovnicom

moj savjet ti je da se malo obrazujes po pitanju elektronske muzike pa se onda tek upustas u nju...

ugl. najbolji software za mixanje je taktor, ali u njemu nemozes nista bez nekog midi controlera (i dvije zvucne kartice, ako mislis koristit slusalice za monitoring)

Početnik
    Datum registracije
    01-02-07
    Poruka
    42
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: shkorpija Pogledaj Poruke
    kralju ja san ti u toj muzici vec 2-3 godine i vidio san masu takvih likova tj. wannabe DJ-eva... jesi razmisljao da kupis opremu za dj-at? playere i mixetu, ako nista onda neki midi kontroler za mixat u traktoru... jer nemoze se mixat s mišom i tipkovnicom

moj savjet ti je da se malo obrazujes po pitanju elektronske muzike pa se onda tek upustas u nju...

ugl. najbolji software za mixanje je taktor, ali u njemu nemozes nista bez nekog midi controlera (i dvije zvucne kartice, ako mislis koristit slusalice za monitoring)
    Nemoj odmah tako, pa i dici u 8.razredu za tulume je bolje i Virtual DJ da barem na MagicMix smiksa prelazak pjesme nego da u Winampu pustaju jednu za drugom...

Regularni forumas Avatar od korisnika shkorpija
    Datum registracije
    22-12-09
    Starost
    18
    Poruka
    104
    Liked
    0 times

ma razumin ja to, al nema od toga nista asu.
    sican se kad san se ja poceo s vdj-on radit i ono ka umislis si da si dj hahaha... al malo pomalo kako istrazivas i ulazis u to skuzis da nije to zapravo to, pa mu samo zelim skratit muke

moze on pokusat s vdj-om ili traktorom, ali ono sta je on rekao "i ko pravi dj" nemoze bez opreme, makar midi kontrolera

Lajkaj nas na Facebooku