Atomix Virtual DJ
Raspravljate o temi DJ u Software forumu, dio Računala foruma; Ovako,ja trebam jedan program preko kojega ja mog uDJ-at.. Recimo stavim pjesmu i onda ima neka ko ploca,i ko pravi ...
Atomix Virtual DJ
mudra izreka
All women are good - good for nothing, or good for something.
kralju ja san ti u toj muzici vec 2-3 godine i vidio san masu takvih likova tj. wannabe DJ-eva... jesi razmisljao da kupis opremu za dj-at? playere i mixetu, ako nista onda neki midi kontroler za mixat u traktoru... jer nemoze se mixat s mišom i tipkovnicom
moj savjet ti je da se malo obrazujes po pitanju elektronske muzike pa se onda tek upustas u nju...
ugl. najbolji software za mixanje je taktor, ali u njemu nemozes nista bez nekog midi controlera(i dvije zvucne kartice, ako mislis koristit slusalice za monitoring)
ma razumin ja to, al nema od toga nista asu.
sican se kad san se ja poceo s vdj-on radit i ono ka umislis si da si djhahaha... al malo pomalo kako istrazivas i ulazis u to skuzis da nije to zapravo to, pa mu samo zelim skratit muke
moze on pokusat s vdj-om ili traktorom, ali ono sta je on rekao "i ko pravi dj" nemoze bez opreme, makar midi kontrolera![]()