| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi DMG file u Računala forumu; s čime to mogu otvoriti skinuo sam mac os leopard i ima 6 gigi, kad sam extractao imam taj dmg... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DMG file Skini DMG2ISO, konvertiraj i otvori sa Deamon tools, ako imaš XP. Ako nemaš onda neki drugi Image manager za Apple-ov OS. Ako namjeravaš ovaj OS instalirati na Mac računalo, mislim da je dovoljno zapržiti .dmg na CD i pokrenuti u Mac-u. Zadnji Uredio _Aris_ : 20-11-07 u 21:03. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 16
Poruka: 2,904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DMG file opaaa Kiki to ti imas Maca ili pokusavas na PC-u pokrenut leoparda? inace ja imam mac pa ako te sta bude zanimalo samo pitaj. ![]() dmg mozes otvoriti jednostavno duplim klikom ili sa Toastom ga mountati (govorim za mac)
__________________ CHAMP10NS UN17ED |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 16
Poruka: 2,904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DMG file ma svidit ce ti se sigurno, radi ko urica. mac koristim vec nekih 5 godina i jos nikada nisam imao problema sa njim, nema virusa i ostalih sranja. OS je super a i sve vise igrica dolazi na mac ako kojim slucajem trebaju windowsi samo se stavi parallels i stvar rjesena jos nisam dobio leoparda ali cujem da je strava i da super radi
__________________ CHAMP10NS UN17ED |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: DMG file Meni se nije baš svidio mac, sve mi je to presivo nekako. ali da radi bolje od windowsa to svakako
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DMG file Instaliraj unutar XP-a, VMware player ili Server, to ti je virtualno računalo unutar tvog OS-a, na kojem ćeš moći stavljati druge operativne sustave bez da mičeš Xp ili pokvariš podatke. ukratko isprobaš koji god oćeš OS i ako nešto zajebeš stisneš X i imaš XP... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dmg, dmg file |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:54.