| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Dobra zamjena za limewire? u Računala forumu; Jeli ima neki program za koji se moze reci da je bolji od limewire? Treba mi samo za skidanje mp3, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 1,484
![]() | Re: Dobra zamjena za limewire? Evo jedan program, koji ja koristim i odlican je http://bearshare.com/ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dobra zamjena za limewire? ne znam je li bolji,ali je vrlo slican i treba ga probati,zove se WinMx...pa probaj
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dobra zamjena za limewire? Ja koristim Mp3 Rocket vec duze vremena i nikad me nije izdao primjerice sa nekim nuznim update-ima koji su unistili funkcionalno sam program...
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-03-08 Lokacija: Pula
Poruka: 9
![]() | Re: Dobra zamjena za limewire? Isprobaj FrostWire - besplatnu alternativu Limewire programu. www.frostwire.com Za napredni filesharing možeš koristiti program DC++ ili skidati putem torrent protokola. Ako te zanima što su torrenti pogledaj ovdje: http://pcpodrska.com/2008/01/05/torr...a-s-interneta/ Enjoy! ![]()
__________________ PCpodrška.com - Servis računala u Puli | Besplatni savjeti, članci i tutoriali za PC korisnike |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-01-08
Poruka: 23
![]() | Re: Dobra zamjena za limewire? ja imam vistu i taj lajmvajr mi dela baš super
__________________ MOLIO SAM BOGA ZA JAKOST,A ON ME UČINIO SLABIM DA BIH BIO SKROMAN I PONIZAN.MOLIO SAM NJEGOVU POMOĆ,DA BIH UČINIO VELIKA DJELA,A ON ME UČINIO MALENIM DA BIH ČINIO DOBRA DJELA... |
| | |
![]() |
| Tagovi: limewire, p2p, zamjena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:47.

,koja reklama