| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Dobra zamjena za limewire? u Računala forumu; Moja preporuka je eMule Razorback 3, ja sa njime skidam vec 6 mjeseci, vecinom mp3, i nema stvari koju na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Dobra zamjena za limewire? Moja preporuka je eMule Razorback 3, ja sa njime skidam vec 6 mjeseci, vecinom mp3, i nema stvari koju na njemu nisam nasao... samo se spojite na bolji server (neki od razorback servera) i skidate.....
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-01-08 Godina: 21
Poruka: 22
![]() | Re: Dobra zamjena za limewire? Slažem se, eMule nije loš, no ja možda više preporućujem program koji se zove "Shareaza" - ima hrpu opcija i daleko največi izbor protokola... Minus je to kaj zahtijeva više vremena pri navikavanju |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-05-08 Godina: 19
Poruka: 16
![]() | Re: Dobra zamjena za limewire? meni je osobno limewire najbolji vjerojatno jer koristim limewire PRO .. naravno nisam ga kupio imate ga za skinuti di ocete .. mali je program .. tako da ako koristis cisti limewire (free) on ima nekolicinu bugova i izbacuje dosta gluposti primjerice rar fileova i fileova neprimjerenih sadrzaja ... PRO verzija sve to izbacuje ! ![]()
__________________ BEGGGGGINER !!!! ![]() ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-10-07 Godina: 19
Poruka: 36
![]() | Re: Dobra zamjena za limewire? A neznam, ja sam s torrentov skinul pro verziju, i svejedno izbacuje one rar-ove, onda neke exeove, i također pjesme koje su same po sebi trojanci, otvoris ju onda ona ide otvarat neke stranice s virusima....Prije je limewire bil bolji, sad se opet zakrčil sa nekim kretenima koji nemaju kaj radit pa stavljaju takve gluposti. Naravno NOD 32 mi sve to blokira ali ipak.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: limewire, p2p, zamjena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:45.