| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi eMule 0.48 preporuka (connections) za moj Maxadsl paket u Računala forumu; Dajte pomozite, imam paket Maxadsl flat 2000/256 kb/ps i neznam koje bi bile najbolje postavke za eMule. U ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-06
Poruka: 84
![]() | eMule 0.48 preporuka (connections) za moj Maxadsl paket Dajte pomozite, imam paket Maxadsl flat 2000/256 kb/ps i neznam koje bi bile najbolje postavke za eMule. U routeru i firewallu sam uspješno otvorio TCP i UDP port Želim postiči max download te bi molio da mi neko kaže koje postavke da stavim za moj paket 2000/256 kb/ps. Capacities Download--- Upload---- Limits Download limit---- Upload limit--- MAX SOURCES/FILE Hard limit--- CONNECTION LIMITS Max. Connections--- Evo trenutnih mojih postavki ![]() Ima li neka formula po kojoj se mogu izračunati potrebne postavke, jer za par mjeseci ču vjerovatno preći na 8000/512 tako da nebi onda ponovno slao isto pitanje |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: eMule 0.48 preporuka (connections) za moj Maxadsl paket Skini si eMule Razorback 3 (4.3 je zadnja verzija), a postavke su ti ovakve kao na slici... ![]() Bitno ti je da redovito osvjezavas listu servera, sto ta verzija radi sama svakih tjedan dana otprilike, i da se spajas na neke bolje servere tipa razorback 3.0, 3.1..
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: eMule 0.48 preporuka (connections) za moj Maxadsl paket Ja bih probao tog RazorBack ako je bolji od eMule 0.48. Ne razumijem na što misliš kad kažeš: da se spajas na neke bolje servere tipa razorback 3.0, 3.1.. Na eMule se nisam ništa trebao spajati na servere on mi je sve radio sam automatski. Ako možeš malo da pojasniš please. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: eMule 0.48 preporuka (connections) za moj Maxadsl paket meni je bolji, probao sam sve popularnije P2P programe, i to par razlicitih verzija od svakoga, i probao sam dosta verzija eMula, ovaj mi se od svih pokazao najbolji... Dok pokrenes eMule u gornjem ljevom kutu stisnes Connect, e do toga imas ikonu Servers, i tamo imas popis od oko 200 servera, onaj na koji si se spojio je plave boje, ja se spajam na razorback server jer mi preko njega prilikom pretrage nade najvise datoteka...
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: eMule 0.48 preporuka (connections) za moj Maxadsl paket Hvala ti na ovim savjetima, nisam to znao do sada, i dobro čemi doči tvoja pomoč. Ok vidim da mi je spojen na Razorback 3.0 i Razorback 3.2, i koliko vidim uvijek je spojen na samo dva servera. Je li moguće da se spojim na sve servere istovremeno jer onda bi imao veči šanse da nađem određeni fajl? Druga stvar sa desne strane ima polje "update server met from url", da li sam neštodobio time ako tu ubacim nekoliko adresa koje sam našao na server.met - Server List for eDonkey and eMule |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: eMule 0.48 preporuka (connections) za moj Maxadsl paket nemozes se spojiti na sve servere, ali i preko razorbacka do sada nema stvari koju sam trazio da nisam nasao, nekima se naravno treba vise vremena za skinuti zbog maloga broja korisnika, ali ima sve sto ti treba... mozes ubaciti servere sa te liste, taj emule to radi sam svakih 10-ak dana, ali ja evo vec pola godine skidam sa razorback servera i pokazali su mi se najbolji...
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:43.