| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Freeware u Računala forumu; Ono, update definicija je relativno čest a opet tako malen da oduzme par sekundi samo...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Freeware Ono, update definicija je relativno čest a opet tako malen da oduzme par sekundi samo...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: Freeware Da. i nije naporan kao recimo bit defender a radi svoj posao.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Freeware Koristim OpenOffice i puno mi je bolji od '98 koju sam koristio... Možete staviti i browser Opera Opera web browser: Homepage - inače ima samo 'nag' reklamu u toolbaru, ali je najnovija verzija besplatna. Ima ugrađen E-mail klijent i sam skida torrente, te je puno brži (i u radu i u skidanju) od ostalih browsera koje sam probao (IE, Firefox)- i sve to u downloadu od 6MB. Od drugih stvari predložio bih i K-Lite codec ( Free-Codecs.com :: Download K-Lite Mega Codec Pack 1.62 : The K-Lite Mega Codec Pack includes the K-Lite Codec Pack Full, QuickTime Alternative, Real Alternative support and Monkey's Audio DirectShow decoder. ), koji u Mega inačici dolazi i sa MP Classic, Real Alternative (umjesto Real Playera) i Quicktime Alternative (umjeto Quicktime playera).
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Freeware Citat:
Ešem ti takve codece... Prvi put ih skinem, svi to hvale... Maknuo sam ih prije nego koristio... Čisti spyware! Da ne bi! Ostajem pri ovome: Free-Codecs.com :: Download Codec Pack All in 1 6.0.3.0 : Codec Pack All in 1 is a collection of codecs for playing DivX movies Čisto, lijepo, rade svoj posao... | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-03-07 Lokacija: zadar
Poruka: 26
![]() | Re: Freeware Ma najbolji paket codeca je FFDShow Ostale besplatne programe i freeware portale koje koristim naveo sam na Programi.50webs.com |
| | |
![]() |
| Tagovi: freeware |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Freeware programi | Gogy | Računala | 6 | 10-11-05 08:16 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:49.