| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Greška u .avi u Računala forumu; evo konkretno jedna epizoda jedne serije je smrdana, kroz čega da ju propustim da mogu sa bsplayerom to gledat (sad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| banned | Greška u .avi evo konkretno jedna epizoda jedne serije je smrdana, kroz čega da ju propustim da mogu sa bsplayerom to gledat (sad mogu sa nekim drugim playerom, ali to nije to).
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Greška u .avi Probaj sa media player classic kao alt plejer i probaj defragmentirat taj disk na kojem se nalazi jer meni isto tako se znalo dogodit da nije mogo jer je file bio oštećen ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| banned | Re: Greška u .avi Citat:
ma nije file oštećen, puštam ja njega sa drugim playerom, nije ga htio ni na dvd-u pokrenit, ista stvar BSplayer v2.00.937, Unhandled exception at EIP: 00420215 If you click 'Close' application will be terminated. Please report this info to the author with description what were you doing. If you have internet connection, it's recommended to send error report, this will help us solve problems faster. List index out of bounds (1957) EStringListError Call stack: 00000000
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" Zadnji Uredio pharaoh : 20-02-08 u 19:34. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Greška u .avi Onda je možda do nekih codeca, al svejedno ti savjetujem da defragmentiraš ako nisi jer jedino mi to pada sad na pamet, jer meni je isto tako bilo nisam mogo puštat u media playeru, a mogo sam u classicu, i onda sam defragmentiro i se u redu bilo. Jedino još što se meni događa, al nemam pojma zašto je da mi titlovi smetaju, npr ako puštam neki film u media playeru, ne radi, a u drugom playeru radi, i ja maknem titlove i radi u svim, al to mi se događa samo na nekim filmovima, neobjašnjivo ![]() EDIT: Evo još nešto mi palo na pamet kao moguće, da ti epizoda serije nije skinuta do kraja
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. Zadnji Uredio daka : 20-02-08 u 19:44. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| banned | Re: Greška u .avi nećete vjerovat, skinem ponovo tu epizodu, ovu staru izbrišem, pokrenem ovu na desktopu i radi , mislim se jeee , prebacim ju folder koji treba bit, neradi, omg , šta sad, prebacim ju ponovo na desktop, radi.Eh sad sjetim se ovog od dake, možda disk sere na tom mjestu, prebacim cijelu sezonu na drugu particiju, pokrenem, opet ne radi , na desktopu radi , preimenujem datoteke, ne radi , sad vidim još nešto čudno, kada su isto imenovane datoteke .avi i .srt/.sub uvijek je na prvom mjestu u folderu datoteka .avi. Ovdje nije ![]() , pa dobro, izbrišem ja titl file i .avi sada radi ![]() ![]() Greška je bila u jebenom titlu, skinio drugi titl sa neta sve radi, snimljeno i jebote koliko sranja zbog neispravnog titla.
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
![]() |
| Tagovi: avi, gres ka |
« software
|
light show »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:49.

, prebacim ju folder koji treba bit, neradi, omg
, šta sad, prebacim ju ponovo na desktop, radi.
, na desktopu radi