Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala > Software
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Software Raspravljate o temi Greška u .avi u Računala forumu; evo konkretno jedna epizoda jedne serije je smrdana, kroz čega da ju propustim da mogu sa bsplayerom to gledat (sad ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-02-08, 19:27   #1 (permalink)
banned

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 4,588
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Greška u .avi

evo konkretno jedna epizoda jedne serije je smrdana, kroz čega da ju propustim da mogu sa bsplayerom to gledat (sad mogu sa nekim drugim playerom, ali to nije to).

"Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru"
pharaoh je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 19:29   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,061
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi
Re: Greška u .avi

Probaj sa media player classic kao alt plejer i probaj defragmentirat taj disk na kojem se nalazi jer meni isto tako se znalo dogodit da nije mogo jer je file bio oštećen
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 19:32   #3 (permalink)
banned

pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: daka Pogledaj Poruke
Probaj sa media player classic kao alt plejer i probaj defragmentirat taj disk na kojem se nalazi jer meni isto tako se znalo dogodit da nije mogo jer je file bio oštećen

ma nije file oštećen, puštam ja njega sa drugim playerom, nije ga htio ni na dvd-u pokrenit, ista stvar

BSplayer v2.00.937, Unhandled exception at EIP: 00420215
If you click 'Close' application will be terminated.
Please report this info to the author with description what were you doing.
If you have internet connection, it's recommended to send error report, this will help us solve problems faster.
List index out of bounds (1957)
EStringListError
Call stack: 00000000

Zadnji Uredio pharaoh : 20-02-08 u 19:34.
pharaoh je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 19:38   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,061
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Onda je možda do nekih codeca, al svejedno ti savjetujem da defragmentiraš ako nisi jer jedino mi to pada sad na pamet, jer meni je isto tako bilo nisam mogo puštat u media playeru, a mogo sam u classicu, i onda sam defragmentiro i se u redu bilo.
Jedino još što se meni događa, al nemam pojma zašto je da mi titlovi smetaju, npr ako puštam neki film u media playeru, ne radi, a u drugom playeru radi, i ja maknem titlove i radi u svim, al to mi se događa samo na nekim filmovima, neobjašnjivo

EDIT:

Evo još nešto mi palo na pamet kao moguće, da ti epizoda serije nije skinuta do kraja

Zadnji Uredio daka : 20-02-08 u 19:44.
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 14:35   #5 (permalink)
banned

nećete vjerovat, skinem ponovo tu epizodu, ovu staru izbrišem, pokrenem ovu na desktopu i radi , mislim se jeee , prebacim ju folder koji treba bit, neradi, omg , šta sad, prebacim ju ponovo na desktop, radi.
Eh sad sjetim se ovog od dake, možda disk sere na tom mjestu, prebacim cijelu sezonu na drugu particiju, pokrenem, opet ne radi , na desktopu radi , preimenujem datoteke, ne radi , sad vidim još nešto čudno, kada su isto imenovane datoteke .avi i .srt/.sub uvijek je na prvom mjestu u folderu datoteka .avi. Ovdje nije , pa dobro, izbrišem ja titl file i .avi sada radi
Greška je bila u jebenom titlu, skinio drugi titl sa neta sve radi, snimljeno i jebote koliko sranja zbog neispravnog titla.

pharaoh je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: avi, gres ka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103