Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala > Software
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Software Raspravljate o temi HAMACHI ili XFIRE?! u Računala forumu; Otvorio sam tu temu za one ljude koji tek ulaze u to pa da znaju koje su prednosti a koji ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-11-07, 18:50   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 19
Forest21 se izdvaja iz mase
HAMACHI ili XFIRE?!

Otvorio sam tu temu za one ljude koji tek ulaze u to pa da znaju koje su prednosti a koji nedostaci!

Ja trenutno igram na hamachi-u COD2 ali imam nekih problema s njim; npr. neki ljudi ne mogu ući u server tj. učitava im do beskonačnosti ,ili me uopče ne vide!

Ljudi sa iskustvom na ovim programima; RED JE NA VAMA

Zadnji Uredio Forest21 : 04-11-07 u 18:58. Razlog: Krivo sam napisao neke riječi!
Forest21 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 19:38   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,312
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra
Re: HAMACHI ili XFIRE?!

Neigram previše al neke igrice tipa W3 ponekad znam na hamachiju,nekako mi je laksi za koristiti,x fire mi se sporije otvara i ima puno gluposti...
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 19:58   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-08-06
Godina: 23
Poruka: 650
DOGGY se izdvaja iz maseDOGGY se izdvaja iz maseDOGGY se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku DOGGY Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DOGGY

hamachi i x fire su dva potpuno razlicita programa...

hamachi radi lan mrezu prek net-a i uglavnom se ima problema s njim
a x fire je nest ko icq il msn (znaci, moze se chat-at i slicne gluposti) i izlista sve servere za instalirane igre...

hamachi vec dugo ne koristim, al x fire je jako dobar ak imas orginalnu igru, a moze i piratsku...

uglavnom najdem servere za cod2 prek x-fire-a

a na ovom forumu, kolko sam skuzil, nema bas previse igraca...
DOGGY je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 22:32   #4 (permalink)
mab
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 21
Poruka: 2,947
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

Citat:
Pravi autor: DOGGY Pogledaj Poruke
ja sam igrač cod 2, na kojem si serveru?
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 22:38   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-08-06
Godina: 23
Poruka: 650
DOGGY se izdvaja iz maseDOGGY se izdvaja iz maseDOGGY se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku DOGGY Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DOGGY

u zadnje vrijeme i ne igram tolko cod2... kad hocu nest online, onda derem po graw2 a inace the witcher... a cod2 kak kad, di ima ljudi, i glavno da je tdm...

sad sam htel malo cod2, al mi je punkbuster service iskljucen, a neznam ga ukljucit pa me stalno kicka sa servera... mozda se upali kad restartam komp...

Zadnji Uredio DOGGY : 04-11-07 u 22:43.
DOGGY je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 16:01   #6 (permalink)
smw
Regularni forumas

Datum registracije: 31-05-07
Godina: 16
Poruka: 108
smw se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku smw Pošalji poruku preko MSN-a korisniku smw

Citat:
Pravi autor: DOGGY Pogledaj Poruke
hamachi i x fire su dva potpuno razlicita programa...

hamachi radi lan mrezu prek net-a i uglavnom se ima problema s njim
a x fire je nest ko icq il msn (znaci, moze se chat-at i slicne gluposti) i izlista sve servere za instalirane igre...

hamachi vec dugo ne koristim, al x fire je jako dobar ak imas orginalnu igru, a moze i piratsku...

uglavnom najdem servere za cod2 prek x-fire-a

potpis
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 16:02   #7 (permalink)
made in china

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,326
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

znachi x-fire je nekaj ko game spy?? pa i na hamacxhiju mozhesh slati poruke
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 10:41   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-09-07
Godina: 19
Poruka: 350
karlitoocar se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko MSN-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku karlitoocar Pošalji poruku preko Skype-a korisniku karlitoocar

polako shvačam o čem se tu radi, znači to su programi preko kojega nadješ neki server, moš kreirat sobu i onda se nadješ s nekim pa derete online, a Xfire i hamatchi su znači programi koje treba instalirat na komp i regatse na netu, jel sam na pravom putu ???
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 15:04   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-01-06
Godina: 31
Poruka: 13
bonovox se izdvaja iz mase

Bok dečki..a kaj preporučate za NFS - Most Wanted? Ja i frend bi malo drajvali prek neta

Zadnji Uredio daidza : 14-01-08 u 18:04.
bonovox je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 15:41   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 19
Forest21 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: bonovox Pogledaj Poruke
Bok dečki..a kaj preporučate za NFS - Most Wanted? Ja i frend bi malo drajvali prek neta
Probajte sa Hamachi-em! On radi samostalno,tj. instalirate ga i stvorite neku virtualnu mrežu preko njega i ostali se spoje na nju i deri!
Forest21 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hamachi, xfire

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103