| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi HAMACHI ili XFIRE?! u Računala forumu; Otvorio sam tu temu za one ljude koji tek ulaze u to pa da znaju koje su prednosti a koji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 19
![]() | HAMACHI ili XFIRE?! Otvorio sam tu temu za one ljude koji tek ulaze u to pa da znaju koje su prednosti a koji nedostaci! Ja trenutno igram na hamachi-u COD2 ali imam nekih problema s njim; npr. neki ljudi ne mogu ući u server tj. učitava im do beskonačnosti ,ili me uopče ne vide! Ljudi sa iskustvom na ovim programima; RED JE NA VAMA ![]() ![]() ![]() Zadnji Uredio Forest21 : 04-11-07 u 18:58. Razlog: Krivo sam napisao neke riječi! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: HAMACHI ili XFIRE?! Neigram previše al neke igrice tipa W3 ponekad znam na hamachiju,nekako mi je laksi za koristiti,x fire mi se sporije otvara i ima puno gluposti...
__________________ 1 Van der Sar 3 Evra 4 Hargreaves 5 Ferdinand 6 Brown 7 Ronaldo 13 Park 16 Carrick 17 Nani 18 Scholes 32 Tevez |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: HAMACHI ili XFIRE?! hamachi i x fire su dva potpuno razlicita programa... hamachi radi lan mrezu prek net-a i uglavnom se ima problema s njim a x fire je nest ko icq il msn (znaci, moze se chat-at i slicne gluposti) i izlista sve servere za instalirane igre... hamachi vec dugo ne koristim, al x fire je jako dobar ak imas orginalnu igru, a moze i piratsku... uglavnom najdem servere za cod2 prek x-fire-a a na ovom forumu, kolko sam skuzil, nema bas previse igraca... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: HAMACHI ili XFIRE?! u zadnje vrijeme i ne igram tolko cod2... kad hocu nest online, onda derem po graw2 a inace the witcher... a cod2 kak kad, di ima ljudi, i glavno da je tdm... sad sam htel malo cod2, al mi je punkbuster service iskljucen, a neznam ga ukljucit pa me stalno kicka sa servera... mozda se upali kad restartam komp... Zadnji Uredio DOGGY : 04-11-07 u 22:43. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: HAMACHI ili XFIRE?! Citat:
__________________ Voljeti nikad nije pogrešno ! | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: HAMACHI ili XFIRE?! polako shvačam o čem se tu radi, znači to su programi preko kojega nadješ neki server, moš kreirat sobu i onda se nadješ s nekim pa derete online, a Xfire i hamatchi su znači programi koje treba instalirat na komp i regatse na netu, jel sam na pravom putu ???
__________________ ma ovaj forum je rofl... |
| | |
![]() |
| Tagovi: hamachi, xfire |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:48.