| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi HAMACHI ili XFIRE?! u Računala forumu; Xfire - Chat klijent s podrškom za in-game chat u većini igara, kod poznatih MP igri pokazuje i IP, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: HAMACHI ili XFIRE?! Xfire - Chat klijent s podrškom za in-game chat u većini igara, kod poznatih MP igri pokazuje i IP, korisno kod starijih igara gdje se ručno piše IP za internet play (diablo 2...) Hamachi - Privatna virtualna mreža (LAN preko interneta), ima chat ali elementaran i nije in-game, moguć pristup LAN-u samo poznanicima koji znaju password i naziv mreže |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 2
![]() | Re: HAMACHI ili XFIRE?! imam jedno pitanje vezano za xfire. instaliro sam ja to sebi i htio bi sad igrat jednu igru online ali ne znam kako. riječ je o PES2008. kod frenda sam vidio call of duty da igra online, on je prije toga instaliro neki patch. E mene zanima kako namjestit da igram pes2008 ili pes6 online. JEl treba neki patch itd.. Hvala |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-05-08 Godina: 15
Poruka: 1
![]() | xfire imam vec duze i super je, ali htio sam sa frendovima pomocu hamachija stvorit virtualnu mrezu i igrat cod sve smo pokusali (sto smo znali) ali nismo uspjeli ![]() frend kaze da je to problem s ruterima i da nezna sta da napravi ![]() ako je neko uspio napravit virtualnu mrezu a da ima ruter pleas jel mozes ovdje opisat postupak ![]()
__________________ error |
| | |
![]() |
| Tagovi: hamachi, xfire |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:48.