| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi kad upalim komp, onaj dosadni welcome na plavoj pozadini i glupa mjuza... u Računala forumu; kak da to promjenim recimo, stavim kad upalim komp da piše "DI SI CAREEEE" i neka stvar ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | kad upalim komp, onaj dosadni welcome na plavoj pozadini i glupa mjuza... kak da to promjenim recimo, stavim kad upalim komp da piše "DI SI CAREEEE" i neka stvar koju imam u svom favorite playlistu... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: kad upalim komp, onaj dosadni welcome na plavoj pozadini i glupa mjuza... kak napravim svoj logon screen? ne želim ova 2-3 koja su mi ponudili u tom i hoću neku drugu mjuzu, kak da to stavim ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| next best thing | Re: kad upalim komp, onaj dosadni welcome na plavoj pozadini i glupa mjuza... XP Themes, Vista Themes, XP Logins, XP Boot Screens, Desktop Themes, Wallpapers, Screensavers tu imaš za skinit i program Style XP i hrpu tema, screenova, stylova, logina, bootlog screenova, explorer icona, desktop icona, ma svega ja imam windows xp cute edition, uglavnom na XP logu leži Winni Poo i ima jedan dobar koji sam imao prije gdje je Darth Vaderu na maski kod onog za disanje išla ona crtica od bootanja. ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-03-07
Poruka: 14
![]() | pa brate mili idi na start/control panel(upravitelj uređaja)/sound and audio devices/ klikni na jahač sounds/otkliži dolje gdje piše start windows/ klikni na dugme BROWSE pa brate mili idi na start/control panel(upravitelj uređaja)/sound and audio devices/ klikni na jahač sounds/otkliži dolje gdje piše start windows/ klikni na dugme BROWSE odaberi pjesmicu koja ti se sviđa PAZI DOBRO: PJEMA MORA BITI U WAW FORMATU A NE MP3 klikni na apply restartaj računalo i to je to kakvi programčići,dodaci i slične gluposti Zadnji Uredio daidza : 06-09-07 u 22:44. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 3,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kad upalim komp, onaj dosadni welcome na plavoj pozadini i glupa mjuza... Citat: Exclamation Na kompu imam instaliran Mcafee Site advisor i kada sam otišao natu stranicu vidio sam da na njoj ima spywarea. ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-12-07
Poruka: 9
![]() | Re: kad upalim komp, onaj dosadni welcome na plavoj pozadini i glupa mjuza... Citat:
__________________ Jedini normalan....u ovom forumu.....u ovom trenutku... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 102
![]() | Re: kad upalim komp, onaj dosadni welcome na plavoj pozadini i glupa mjuza... Je li vi uopce podesite NOD32 prema ovim uputama Extra settings for Nod32 v2.7 - revised 22-12-2006 - Wilders Security Forums bez ovoga po meni NOD nema nikakvog efekta... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kad upalim komp, onaj dosadni welcome na plavoj pozadini i glupa mjuza... Ajd se suzdržite od offtopika, ionako glupa tema postaje još gluplja kad počnete pametovati o stvarima koje nemaju veze sa temom. TGTsoft je distributer koji ima link na neku stranicu koja u svojim programskim paketima uključuju adware koji spominju u EULA-i, zato molim neiskusne korisnike da neupućuju druge korisnike ako sami nisu upućeni. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dosadni, glupa, kad, komp, mjuza, onaj, plavoj, pozadini, upalim, welcome |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:44.