Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala > Software
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Software Raspravljate o temi kako da skinem filmić na kompjuter u Računala forumu; recimo ovaj Javno...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-02-08, 18:08   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
kako da skinem filmić na kompjuter

recimo ovaj

Javno
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 18:15   #2 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: kako da skinem filmić na kompjuter

Znam jedan način koji uvjek funkcionira... Uzmeš Bulents screen recorder i snimiš sam sadržaj ekrana u dijelu gdje se nalazi filmić.
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 18:19   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 3,061
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Pa meni to liči da je WMPlayer a meni nekad te filmove kad ih odgledam do kraja snimi u Temporary folder

C:\Documents and Settings\dario\Local Settings\Temporary Internet Files

Tebi će naravno umijesto dario pisat tvoje ime

i onda odeš tu i ideš sort by type i nađeš, probaj tako ako nejde onda ovo što je _Aris_ reko

Zadnji Uredio daka : 05-02-08 u 18:23.
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 18:32   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 30
Poruka: 155
D I A B L O se izdvaja iz mase

a možda bi još jedna fora upalila, ako imaš onaj program za skidanje clipova sa youtube-a,probaj preko njega, nažalost neznam kako se program zove jer nisam našao ništa vrijedno tamo za skinut ali znam da radi na foru da kopiraš adresu u program i još nešto nakucaš na tu adresu i on skida video koji se nalazi na toj adresi,pa ako ovo dvoje ne pali, proguglaj malo i nađi taj programčić.
D I A B L O je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 18:41   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 3,061
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

taj program se zove vdowloader, al ne znam jel radi za ovakve filmiće a može probat
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 17:21   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-01-08
Poruka: 22
*blacknemo* se izdvaja iz mase

Dobra stvar je ovo što je daka reko za Temporary Internet Files, ali ako to ne uspije, postoji još jedan naćin,a to je da instaliraš Real Player, koji nudi mogučnost kad si na nekoj stranici i gledaš video onda kad dovedeš kursor do tog videa, automatski ti se pokaže download this video i onda samo stisneš na to i skineš ga. Ja sam to upravo napravio sa ovim videom na tvome linku
*blacknemo* je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 15:14   #7 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika pcpodrska.com

Datum registracije: 01-03-08
Poruka: 9
pcpodrska.com se izdvaja iz mase

Razne filmove možeš skidati pomoću Firefox Add-ona - Fast Video Download.
Link: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3590

A možeš isprobati i Video DownloadHelper pa javiti ako ide i s time..
Pozdrav!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 15:33   #8 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika PraskaviRepan

Datum registracije: 12-01-08
Poruka: 14
PraskaviRepan se izdvaja iz mase

Za te stvari ti je definitivno najbolji download helper mislim na isti onaj koji je vec prethodno spomenuo "pcpodrska.com", besplatan je i radi dobro

Zadnji Uredio PraskaviRepan : 21-03-08 u 15:35.
PraskaviRepan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 16:52   #9 (permalink)
mab
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Poruka: 2,947
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

Orbit Downloader
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 13:12   #10 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika PraskaviRepan

Datum registracije: 12-01-08
Poruka: 14
PraskaviRepan se izdvaja iz mase

E vidis na njega sam zaboravio, on je isto dobar za direktno skidanje filmova
PraskaviRepan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103