koliko ja znam svi instalacijski cd i windowsa bi se trebali butati kod restarta i kad ti krene instalacija fino pobrišeš sve particije na hardu i na čisto instaliraš nove windowse..![]()
Raspravljate o temi Kako srusiti windows u Software forumu, dio Računala foruma; ljudi imam 3 windowsa jedan nije dobro instaliran drugi je pun virusa a treci mi je normalan a ti windowsi ...
koliko ja znam svi instalacijski cd i windowsa bi se trebali butati kod restarta i kad ti krene instalacija fino pobrišeš sve particije na hardu i na čisto instaliraš nove windowse..![]()
ako i jest.....zacijelo nije....
a troji na jednom kompu???
to se može sam da baciš cijelo kućište sa stola!
sad zaistać, isto kao i da su samo jedni na disku. format c: i amen!
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Dosadan si. Prodaješ foru da imaš instaliranih 3 windowsa na istom računalu a neznaš osnovna pravila formatacije, reinstalacije i particioniranja. Odi spat crtići su završili.
zasto se truditi rusiti windowse, instaliras windows ME i oni sami to rade za tebeal moran prizant da me nekad uvati nostalgija za plavim ekranom, morat cu si stavit ka desktop ili nesto
o.t.
mislin da zajebava
ma sam ih derni iz stokova i sami budu pali...![]()
Pa srušiti vindows možeš ako ideš instalirati novi windows samo kad ideš instalirati staviš da prvo formatira disk a onda dalje pustiš da se nasnjimi.Moraš formatirati disk di su ti windowsi![]()