| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Kako ugasiti komp na daljinski od Tv kartice u Računala forumu; dali je to ikako moguće složit??? bilo bi super kad bi se moglo, gledam tv na kompu i onda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Kako ugasiti komp na daljinski od Tv kartice dali je to ikako moguće složit??? bilo bi super kad bi se moglo, gledam tv na kompu i onda mi se počne spavat i onda se dignem da ugasim komp i sva sranja i razbudim se i nemrem spavat opet! ni mi se malo puta desilo! bi se moglo kako složit da se ugasi komp na daljinski? sad svaka ta tipka na daljinskom je i kombinacija tipki s tipkovnice, a možda ima neki program u koji se stavi kombinacija tipki i šta ta kombinacija radi s kompjuterom! npr. gašenje tv kartice je ona tipka ko na tv-u ,a ona je ajmo reć nešto kao ctrl+alt+f4 (bezveze govorim) i sad u taj program koji bi bio kao za neke prečace bi se upisala ta kombinacija i kad bi stisno tu tipku na daljinskom komp bi se ugasio! jel bi to ikako bilo moguće složit??? valjda ste me skužili šta mislim??? hvala! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ugasiti komp na daljinski od Tv kartice Ne znam... al znam da si možeš staviti program poput eye shoutdown ili tak nekak, koji će ga ugasiti u predefinirano vrijeme, pa ti fino zaspeš, a on se za pol sata sam ugasi...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako ugasiti komp na daljinski od Tv kartice ja imam Winfast DTV2000 H i pitisnem tipku za paljenje/gasenje i upali mi komp kad radim ak to pritisnem ponudi mi da ugasim komp, restartiram, tv, fm i nista da nenapravi Zadnji Uredio daidza : 07-01-08 u 19:34. |
| | |
![]() |
| Tagovi: daljinski, kako, kartice, komp, ugasiti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:01.