pravila? linkovi se ne bi smili stavljat na druge stranice. al korisna alatka
Raspravljate o temi Kapljica SMSender - slanje poruka preko VIP WEBSMS-a iz Firefox toolbara u Software forumu, dio Računala foruma; Stvarčica pomoću koje možete koristit VIP WEBSMS uslugu iz Firefoxa u obliku toolbara . Stvar je do sada bila u ...
pravila? linkovi se ne bi smili stavljat na druge stranice. al korisna alatka
Zadnji Uredio Sahataba : 02-01-09 u 01:38
sine imas rep+..odlicna stvarcica...konacno vise nemoram ic na bijedne stranice vipovaca i cekat da se sve ucita da posaljem bijedni sms...
A znam to, čekam da mi se javi netko od nadležnih i opere me na PM-u, ali ne postoji drugi način instalacije Firefox ekstenzije (ili ga ja ne znam
)...mogu eventualno direktno linkat datoteku...hoće li to biti bolje ?
(inače i tako na stranicama nema ničega, još)
i, drago mi je da je pozitivna reakcija na toolbar
samo dajte primjedbe i želje, pa ćemo ih ubaciti u iduće verzije (u početku su bila dva polja i jedna tipka, sve ostalo su bile želje ekipe)![]()
ma dobro, ako je freeware i korisno je neka stoji
samo nemoj pretjerivati sa reklamama po forumu i sve 5
Ma neću pretjerivat, ne brini.
Samo se nadam da će ljudi prihvatit ovo![]()
pa ako se pokaže dobrim zašto ne![]()
Changelog:
--------------
v1.3
- do 10 primatelja jedne poruke
- spremanje više korisničkih računa i ULTRAlaka izmjena
- import/export imenika
... to su onako, najvazniji dijelovi nogo updatea, moram reći da se malo ponosim svime ovime.
Hvala svima koji su mi pomogli ovim prijedlozima, kako nisam samo pisao na ovom forumu, ne znam vise tko je sta predlozio, no ako se osjecate zapostavljenima, slobodno mi posaljite mail, i stavit cu link na vas, vasu stranicu ili tako nesto, i napisat da ste predlozili neku od opcija.
To je ukratko to, ako imate pitanje ili vam nešto nije jasno kontaktirajte me (bolje na mail) ili posjetit stranice Kapljice, upute su detaljne
Uživajte i javljajte primjedbe i greške ovdje ili na SUPPORT!
v1.4
- IKONICA za pokazat/sakrit toolbar
- KRATICA za pokazat/sakrit toolbar ALT+K
- dodani ljudi koji su pridonijeli u "contributors" (To je kad odete na About KSS, tamo gdje su vam sve ekstenzije)
...i tako...ako se netko osjeća oštećenim ili ne želi biti u tom popisu neka mi se javi na kontakt...
eto, enjoy![]()