| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Mozilla ili Opera?? u Računala forumu; što je bolje?? opera ili mozilla firefox ili možda explorer?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mozilla ili Opera?? Opera je all in one, vrlo slična mozilli, s tim da u mozilu ako nešto trebaš dodati, kalendar, downloader, torrent plugin to moraš skinuti, dok opera dolazi potpuno opremljena. Moj glas za Mozillu, zbog prilagodljivosti i mogućnosti da odaberem što ću koristit od dodataka.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Mozilla ili Opera?? Probao sam svo troje i IE mi se čini najlošiji, rijetke su nadogradnje za njega i kaska za konkurencijom. Opera je dosta napredna ali mi se teško snalaziti u njoj, čisto subjektivan dojam. Tako da je Mozilla moj izbor. Neću reći da je najbolja ali ima dosta alata za nju i toplo preporučam ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mozilla ili Opera?? Ako voliš all in one, onda Opera! Ima i e-mail klijent i sve ovo gore navedeno, ali meni je draži Firefox, možeš svaku sitnicu posložiti po svome, a Opera, dogodi se, ali vrlo rijetko, ponekad neće neku stranicu baš otvoriti. IE 7 rijetko koristim, ali ipak treba, jer ne slažu svi stranice koje su kompatibilne s Firefoxom i Operom (ne znam iz kojeg razloga, ali morali se budu prilagoditi). Tako da... Ma, ja ih imam sve! I Netscape! I to ovisi o volji kojeg ću koristiti. Nemam jedino one koji koriste IE kao bazu, samo imaju drugačiji izgled. 90 % koristim Firefox!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned | Re: Mozilla ili Opera?? Firefox se može pretvorit u kaj god ti padne na pamet .. dolazi s namanje opcija, ali zato možeš pomoću ekstenzija napravit kaj ti padne na pamet od njega ... dole ti je screenshot mog Firefoxa ![]() http://img129.imageshack.us/img129/4739/firefoxtc8.gif |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mozilla ili Opera?? Da... što je vedo spomenuo, ja imam shell za IE, radi i za 7, ali koristio sam ga za prijašnje IE, jer je imao tabove i još neke dobre dodatke, npr. popup blocker, zove se Crazy Browser, ipak mi je Mozilla Favorite, pogotovo sa ovim skinom, sa kojim se fino uklapa u srebno sučelje XPa...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Mozilla ili Opera?? Koristim Mozillu i ne bi je mijenjao za ništa !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: firefox, mozilla, mozilla ili opera, opera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:30.

Do you feel lucky, Punk?