Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala > Software
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Software Raspravljate o temi Mozilla ili Opera?? u Računala forumu; Meni su te firefox extenzije totalno zakon, pokušo sam par dana bit na firefoxu s extenzijama, pa reko mož...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-02-07, 18:20   #21 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Re: Mozilla ili Opera??

Meni su te firefox extenzije totalno zakon, pokušo sam par dana bit na firefoxu s extenzijama, pa reko možda pređem na ff al jednostavno ne mogu... nekako sam se naviko na operu i bolje mi paše kolko god te extenzije bile korisne i fora...

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-07, 18:23   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-08-05
Godina: 40
Poruka: 739
omahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
imaš super utility za backup Firefoxa i Thunderbirda ...

MozBackup - Backup tool for Firefox and Thunderbird

preporučam ...
Zahvaljujem !!!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-07, 18:30   #23 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Imam sva 3 browsera (IE po defaultu naravn)
Dosta sam koristio i Operu I FF i mirne duše mogu izjaviti da je Opera bolja.
Osim što je AIO, zauzima i nemalo beznačajniji dio resursa, ali...

Jbga, navikao sam na FF i što da se radi.

ps-
I ja upravljam iz FF, ne Winampom doduše nego MediaMonkeyem koji mi je 76587987757866 x bolji progi. Opet ukusi
Odgovori sa citatom
Star 12-02-07, 20:17   #24 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Mozilla ili Opera??

Citat:
Trebo si vidit Kikija kad je bio kod mene, nije mogo portal i forum prepoznat - nema nijedne reklame ... počeo kukat jadan

kako blokaš reklame na portalu s FF????
Odgovori sa citatom
Star 12-02-07, 20:30   #25 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
kako blokaš reklame na portalu s FF????
Adblock plus ekstenzija, sa filterima *banner*, *reklama*, *reklame*, *add*
Zvjezdica znači da svaki grafički element koji u svojoj adresi ima navedene riječi lagano odjebe iz mog Firefoxa ...

dakle http://banneri.neki_sajt.hr/1092_67.gif ili http://www.puš-mi-puli.com/banner/new_123.jpg .. svejedno, čisti sve

naravno, koristim i pretplatu na filtere koja dođe čim instaliraš AdBlock.

evo ti screenshot Index.hr -a
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg index.jpg (40.8 KB, 18 pogleda)
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-07, 21:13   #26 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,397
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

koristim firefox + forecastfox (vremenska prognoza) + cooliris preview (pogled na označeni link bez loadanja novog prozora ili taba) + answers (alt+lijevi klik na englesku riječ i eto ti je nađe u rječniku odmah ali anglish-english) + download accelerator integrated + megaupload sx3 za stvaranje slotova na megauploadu

uh, vidiš, dugo nisam haračio po ekstenzijama! ima ko kaj dobroga za preporuku? silenzio?

da, imam i 'old factory black' skin (v. screenshot) i istu shemu u windows visual styles...
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg untitled.JPG (170.0 KB, 26 pogleda)
Star 12-02-07, 21:43   #27 (permalink)
Banned

silence

AdBlock .. vide ti se reklame
meni kad se neko žali na reklae na internetu .. samo ga čudno pogledam
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-07, 00:22   #28 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,397
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

ne diraju me te reklame. uopće mi ne smetaju.. bitno mi je jedino da mi pop-upovi ne iskaču.
Star 13-02-07, 01:20   #29 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Mozilla ili Opera??

Citat:
Adblock plus ekstenzija, sa filterima *banner*, *reklama*, *reklame*, *add*
Zvjezdica znači da svaki grafički element koji u svojoj adresi ima navedene riječi lagano odjebe iz mog Firefoxa ...

dakle http://banneri.neki_sajt.hr/1092_67.gif ili http://www.puš-mi-puli.com/banner/new_123.jpg .. svejedno, čisti sve

naravno, koristim i pretplatu na filtere koja dođe čim instaliraš AdBlock.

evo ti screenshot Index.hr -a

fala na iscrpnoj informaciji...rep+ na uvijek dostupnoj pomoći
Odgovori sa citatom
Star 13-02-07, 01:29   #30 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
ne diraju me te reklame. uopće mi ne smetaju.. bitno mi je jedino da mi pop-upovi ne iskaču.
paaaa ... NoScript? kolje JavaScript .. osim ako izričito ne dopustiš ...
inače ima ekstenzija za sve živo .. meni čak ni sve ikone ne stanu kolko ih imam .. i kaj je najgore, stalno koristim barem više od pola, a manje-više sve barem tu i tamo (ima možda par koje bi mogo maknut, ali onda bi me kriza uhvatila, pa bi išo skidat nove )
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: firefox, mozilla, mozilla ili opera, opera

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114