| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Mozilla ili Opera?? u Računala forumu; Meni su te firefox extenzije totalno zakon, pokušo sam par dana bit na firefoxu s extenzijama, pa reko mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Mozilla ili Opera?? Meni su te firefox extenzije totalno zakon, pokušo sam par dana bit na firefoxu s extenzijama, pa reko možda pređem na ff al jednostavno ne mogu... nekako sam se naviko na operu i bolje mi paše kolko god te extenzije bile korisne i fora...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 739
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mozilla ili Opera?? Citat:
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Mozilla ili Opera?? Imam sva 3 browsera (IE po defaultu naravn) Dosta sam koristio i Operu I FF i mirne duše mogu izjaviti da je Opera bolja. Osim što je AIO, zauzima i nemalo beznačajniji dio resursa, ali... Jbga, navikao sam na FF i što da se radi. ps- I ja upravljam iz FF, ne Winampom doduše nego MediaMonkeyem koji mi je 76587987757866 x bolji progi. Opet ukusi ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Banned | Re: Mozilla ili Opera?? Adblock plus ekstenzija, sa filterima *banner*, *reklama*, *reklame*, *add* Zvjezdica znači da svaki grafički element koji u svojoj adresi ima navedene riječi lagano odjebe iz mog Firefoxa ... dakle http://banneri.neki_sajt.hr/1092_67.gif ili http://www.puš-mi-puli.com/banner/new_123.jpg .. svejedno, čisti sve ![]() naravno, koristim i pretplatu na filtere koja dođe čim instaliraš AdBlock. evo ti screenshot Index.hr -a ![]() |
| | |
| | #26 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,397
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mozilla ili Opera?? koristim firefox + forecastfox (vremenska prognoza) + cooliris preview (pogled na označeni link bez loadanja novog prozora ili taba) + answers (alt+lijevi klik na englesku riječ i eto ti je nađe u rječniku odmah ali anglish-english) + download accelerator integrated + megaupload sx3 za stvaranje slotova na megauploadu uh, vidiš, dugo nisam haračio po ekstenzijama! ima ko kaj dobroga za preporuku? silenzio?da, imam i 'old factory black' skin (v. screenshot) i istu shemu u windows visual styles...
__________________ |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
fala na iscrpnoj informaciji...rep+ na uvijek dostupnoj pomoći
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Banned | Re: Mozilla ili Opera?? Citat:
inače ima ekstenzija za sve živo .. meni čak ni sve ikone ne stanu kolko ih imam .. i kaj je najgore, stalno koristim barem više od pola, a manje-više sve barem tu i tamo (ima možda par koje bi mogo maknut, ali onda bi me kriza uhvatila, pa bi išo skidat nove ) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: firefox, mozilla, mozilla ili opera, opera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:12.

ima ko kaj dobroga za preporuku? silenzio?
bitno mi je jedino da mi pop-upovi ne iskaču.