| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Mozilla ili Opera?? u Računala forumu; Evo jedan zanimljiv link: Browser speed comparisons gdje su testovi brzine nekih web browsera.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Mozilla ili Opera?? Evo jedan zanimljiv link: Browser speed comparisons gdje su testovi brzine nekih web browsera. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Mozilla ili Opera?? Tih testova ima bezbroj i svi različito pokazuju... najbolje je sam se uvjerit i isprobat sve...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Banned | Re: Mozilla ili Opera?? Citat:
treba izabrat ono kaj vam najviše odgovora, zadovoljava vaše potreba ... za mene je to Firefox, jer sam ovisnik o ekstenzijama ... inače, samo mala opaska, meni Firefox (ista verzija -> 2.0.0.1) radi PUNO brže na Ubuntu Linuxu, nego na winXP. jel to zato kaj je XP već neko vrjeme instaliram, a Ubuntu friški? ili nekaj drugo, nije bitno ... meni se sviđa mogućnost podešavanja koju nudi i zato ga koristim ... | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Mozilla ili Opera?? Evo (mozda malo offtopic) izasla je testna (alpha 2) verzija Firefoxa 3 Gran Paradiso Ovdje mozete downloadati verziju za windowse http://download.mozilla.org/?product...win&lang=en-US |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Banned | Re: Mozilla ili Opera?? Citat:
| |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 16
Poruka: 239
![]() ![]() | Re: Mozilla ili Opera?? Ja imam mozillu a IE je totalno sranje da je to nemoguce Prema meni je najbolja mozilla ( Firefox - Rediscover the Web ) A operu nisam nikada ni probao. Mora se priznat da je IE najkoristeniji ali ne znaci da je najbolji ![]() |
| | |
| | #38 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Mozilla ili Opera?? A najkorišteniji je zato što hrpa ljudi ni ne zna da postoje drugi browseri...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: firefox, mozilla, mozilla ili opera, opera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:21.