| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Mozilla ili Opera?? u Računala forumu; Citat: Pravi autor: Bart Da, stvarno ima glupih ljudi nisu ljudi glupi ako ne znaju za svaki program, nije baš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Banned | Re: Mozilla ili Opera?? nisu ljudi glupi ako ne znaju za svaki program, nije baš da M$ ide okolo i govori da su njegovi proizvodi smeće, većini je bitno da im radi odma nakon instalacije .. e sad ... glup je onaj ko pita, dobije savjet i ne pusti po njemu, nego tvrdoglavo gura isto .. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 16
Poruka: 239
![]() ![]() | Re: Mozilla ili Opera?? Ja idem u osnovnu skolu ( 8 r. ) a ne mozete vjerovat kakav mi je nastavnik iz informatike Ma to je neki stari deda ![]() Kada sam ovo 1. put skenirao bilo je 4 664 kritična objekta i nisam nadodao ![]() |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Banned | Re: Mozilla ili Opera?? ne brini, viđao sam ja i gore skenove ... jednom sam ženi kojoj sam radio web išo bacit scan ... 5 virusa, sa oko 3500 zaraženih fajlova, adaware i spybot? - oko 2500 komada zajedno, ccleaner - oko 7000 grešaka u registryju .... priceless? face koje je slagala kak je išo scan ... O_O na viruse ... onda O_O za spyware, pa O_O, i za kraj naravno .. O_O |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 16
Poruka: 239
![]() ![]() | Re: Mozilla ili Opera?? Pa treba pomoci covjeku mome nastavniku je neki idiot zakljucao komp sa pasom i nema druge nego reinstalirati windowse ali on to nece proglasio ga je " pokvarenim " |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,397
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mozilla ili Opera?? Citat:
pa taj je valjda učio na eniacu! jadan čiča, bolje da su mu ostavili 'orlove' u školi! ![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: firefox, mozilla, mozilla ili opera, opera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:52.

pa taj je valjda učio na eniacu! jadan čiča, bolje da su mu ostavili 'orlove' u školi!