| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Mozilla ili Opera?? u Računala forumu; Citat: Pravi autor: silence Firefox se može pretvorit u kaj god ti padne na pamet .. dolazi s namanje opcija, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-04-07 Godina: 17
Poruka: 33
![]() | Re: Mozilla ili Opera?? Citat:
![]() | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Banned | Re: Mozilla ili Opera?? ekstenzije ![]() https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/ odeš i biraš .. ima na tisuće .... malo sam smanjio broj sada, ima možda 30-ak trenutno ... ali mi se čini da ću opet ić u instaliranje ... |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Mozilla ili Opera?? Ja sam bio na IE-6 dok nisam došao na ovaj forum, a tada me je Silence prosvijetlio i hvala mu. Sada sam ovisan o Firefoxu i ekstenzijama. Imam i druge preglednika, ali ih ne koristim. Imam samo jedan problem, na firefoxu ne mogu otvoriti stranicu VIPonline mogu samo u IE. Zna li tko razlog? I da, moram udjeliti Silence-u rep+ još jedan put kao zahvalu na svemu! ![]() Zadnji Uredio zeljonar : 07-05-07 u 18:10. |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Banned | Re: Mozilla ili Opera?? Citat:
moguće je da si odbio cookie ili da neka ekstenzija ne daje javascriptu da radi ... | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Mozilla ili Opera?? Da, i meni otvara HRT danas, ali nije mi otvaralo prije toga, pa sam išao na edit, ali ti si bio brži i odmah mi odgovorio Evo mojih ekstenzija, koje mjenjam svako malo i nemam ih baš puno u jednom trenutku. Naime, one koje ne koristim skidam, tako da imam trenutno ove ![]() Ako ima tko šta dobro preporučiti, bio bi mu zahvalan jer stalno eksperimentiram, pa se s mnogima i razočaram, neki zbilja ne valjaju ništa .... Ne znam ima li tema gdje netko preporučuje ekstenzije i ukratko opisuje što s njima i čemu služe. Uglavnom, moj izbor je ova vatrena lisičetina! Zadnji Uredio zeljonar : 07-05-07 u 23:57. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Banned | Re: Mozilla ili Opera?? ok ... All in one gestures - meni je prejebeno ... mouse gestures ... stisnem desni klik i mjenjam tab , desni i gore - novi prozor ... sve se da namjestit .... totalno sam ovisan o tome ![]() forcastfox - vremenska prognoze .. može se i bez toga, ali je ok imat ... dobro dođe foxytunes - upravljanje s media playerom iz browsera .... zvuči glupo, ali kad slušaš nešto, zakaj mjenjat program kad se može iz FFa? IE tab - jako korisno .. otvori tab u FFu .. a koristi IE engine .. smiley xtra .... za forum prejebeno ![]() i tak ... ima još |
| | |
![]() |
| Tagovi: firefox, mozilla, mozilla ili opera, opera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:58.

Svi smo mi MASS SARR