otvoris jednoga kojeg zelis u tom razgovoru i stisnes invite (pise ti gore desno,ako ne pise imas duplu strjelicu pa klikni na nju i dobit ces invite) i sad samo piras koga zelis jos ubaciti u razgovor
Raspravljate o temi msn-spajanje prozora u Software forumu, dio Računala foruma; jel zna neko jel se na novom msnu mogu spojit prozorčići više razgovora i kak se to namjesti?...
otvoris jednoga kojeg zelis u tom razgovoru i stisnes invite (pise ti gore desno,ako ne pise imas duplu strjelicu pa klikni na nju i dobit ces invite) i sad samo piras koga zelis jos ubaciti u razgovor
ma ne to, mislim na ono kao ''tabs''. razgovaraš s više ljudi odvojeno i samo biraš kartice u jednom prozoru za svaki razgovor
zar se to može u novom messengeru?meni je na ubuntu amsn i tamo je to tako, ali nije mi to napeto![]()
znam da se moglo na onoj starijoj verziji jer sam imao to, a sad ne mogu nać kak bi se to složilo. ak neko skuži...
skini si ovo: Messenger Plus! Live - The Windows Live Messenger Extension
imat ces puno dodataka za MSN a među njima i to sta trazis
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
evo ako si na ovo mislio
onda skini program s linka koj ti je dao Nowhereman
(nisam znao da msn + radi na novom msn-u...prije nije radio na ovoj najnovijoj verziji)
meni je to totalno neprakticno![]()