| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi NOD 32 update u Računala forumu; Pozdrav!! Zanima me dali itko zna kako, odkud i jeli uopče moguče skinuti update za nod tak da ga stavim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-07 Lokacija: tamo negdje... Godina: 19
Poruka: 90
![]() | NOD 32 update Pozdrav!! Zanima me dali itko zna kako, odkud i jeli uopče moguče skinuti update za nod tak da ga stavim na cd pa ga odem kod frenda update-at njegov nod pošto on nema internet? Hvala unaprijed |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NOD 32 update Idi na kompu koji ima updatean NOD u program files\eset\nod32\updfiles i iskopiraj sve filove na disk... na odredišnom računalu copy-paste iste fileove...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-07 Lokacija: tamo negdje... Godina: 19
Poruka: 90
![]() | Re: NOD 32 update Dobra ideja Aris, ali ja sam nedavno instalirao "Eset Smart Security" a on nema taj folder. Dobro nema veze stavim ja stari pa mu skinem, nego kad smo kod tog Eset Smart Security-a jel ga ko imao instaliranog i šta mislite o njemu? |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: NOD 32 update Citat:
takodjer,tako je najbolje
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 26-08-07 Godina: 21
Poruka: 38
![]() | Re: NOD 32 update Citat:
![]() btw...nije dobro pusiti travu ![]() Zadnji Uredio loud : 23-10-07 u 01:29. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nod, update |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:49.