| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Obrada Divx-a u Računala forumu; Treba mi jedan po mogućnosti freeware ili shareware programčić (što manji) za obradu Divx fileova (konkretno rezanje nekih djelova na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Obrada Divx-a VLC ima svoje dekodere, pa ne znam jel ih može djeliti sa VD, probaj u googlu naći upravo ono što ti kaže da nema "dx50 decompressor". samo da javi, ako netko bude čitao temu sa sličnim problemom, da je kresola rekao da je samo dvix drivere potrebno instalirati. btw. dao si mi rep za ovaj odgovor na drugom, topiku... ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- Zadnji Uredio _Aris_ : 14-10-07 u 21:55. |
| | |
![]() |
| Tagovi: divxa, obrada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:21.