| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Office 2007 u Računala forumu; Nedavno sam instalirao Office 2007, a danas sam skinuo hrvatski language pack. Kad sam otvorio Add/Remove programs u Control ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-01-07 Godina: 21
Poruka: 47
![]() | Office 2007 Nedavno sam instalirao Office 2007, a danas sam skinuo hrvatski language pack. Kad sam otvorio Add/Remove programs u Control Panelu nemalo sam se iznenadio kad sam vidio da office zauzima 630 MB, a sami lang. pack - 800 MB! Malo mi je tijesno na disku, pa mi nije svejedno... Jel još netko ima taj pack da znam jel to normalno ili ne? TNX |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Office 2007 Meni hrvatski language pack zauzima 234 mb, ali instalira san samo proofing toolse za provjeru pravopisa.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Office 2007 Sve je u redu... Najvjerojatnije ti ispisuje Office + Language Pack. Kak to misliš tijesno na disku. Ja mislim da ti je office od svih onih programa i datoteka kaj imaš na disku najpotrebniji. Obriši si nekaj drugo....
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-05-08 Godina: 19
Poruka: 12
![]() | Re: Office 2007 add remove ti zna mjenjati potrosnju MB prema potrosnji RAM-a ..to sam negdje citao tako da nemozete bit pouzdani sto se tice citanja podataka od tamo ..radje desni klik <propertis .. i vidite koliko ima MB,GB ... ![]() EDIT: ako imas puno mjesta neke stvari (koje mozes) -muzika,filmovi ... drzi na cd-u i kad hoces ubaci i slusaj bolje tako nego da ti zauzima mjesto
__________________ BEGGGGGINER !!!! ![]() ![]() Zadnji Uredio Kybe : 04-05-08 u 15:50. Razlog: zaboravio .. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-01-07 Godina: 21
Poruka: 47
![]() | Re: Office 2007 Citat:
btw imam 70 GB na disku, ukupno. Jel to u današnje vrijeme prosjek ili ispod prosjeka? | |
| | |
| | #9 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: Office 2007 Citat:
Citat:
Ako ti fali mista na hardu uzmi jos jedan, danas to nije pretjerano skupo 250 GB - cca. 330 ak kunića.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:52.