| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Opera, i backup pasworda???? u Računala forumu; Kod Opere, ako i pređe 50MB, opet će ga spremiti (pa će folder privremeno biti malo veći od tih 50MB). ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,878
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Opera, i backup pasworda???? Kod Opere, ako i pređe 50MB, opet će ga spremiti (pa će folder privremeno biti malo veći od tih 50MB). Kod Opere su snimljeni sa ekstenzijom tmp, preimenuješ u npr. spot.flv i player će ti ga uredno otvarati (koristim KMPlayer i on ih sve bez greške prikazuje), i možeš ga izvaditi iz cache foldera i gledati do mile volje. A to možeš i sa svim flash fileovima (igrice, crtići). Ma neee, to ti je najvjerojatnije nešto s Yubitoa- probaj ga preimenovati u flv i otrvoriti u MediaPlayeru ili nečem sličnom). Carrot bi ti trebao biti 390kb- njega preimenuješ u npr. Carrot.swf i otvoriš s nekim playeom ili 'drag & drop? na prozor browsera.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 12-03-08 u 02:46. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 578
![]() | Re: Opera, i backup pasworda???? A ovdi uopce nema ekstenziju, kad stavim type pise mi File.Koja je ekstenzija za igre recimo za carrot sada?Triba li mi neki software da mi to ucitava? Ja koristim Gom player za glazbu i video koji isto cita dosta formata. edit:teks sam sad vidia da si editira idem pokusat. edit2: sorry krivo sam vidia nije 16 mb nego kb ![]() ![]() Ali neda mi da preimenujem uopce. ![]()
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom Zadnji Uredio Splitskadica : 12-03-08 u 02:48. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
![]() | Re: Opera, i backup pasworda???? Citat:
![]() A to da povucem na browser to mogu i kad sam offline jeli?
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,878
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Opera, i backup pasworda???? E da to je bio problem u toj ß Opere koju sam zbog toga skinuo... Normalne Opere snimaju ekstenzije. Ne ću je sad reklamirati- meni nakon nje niti jedan browser nije djelovao dobro (ima E-mail ugrađen, skida torrente, 'mouse gesutes' i sl)... A flash animacije ti učitava browser (samo drag & drop taj file na prozor- da, može i offline), a ako hoćeš 'stand alone' player probaj si nabaviti player od Macromedije (2MB). Ekstenzija za njih ti je "swf".
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #15 (permalink) | |
![]() | Re: Opera, i backup pasworda???? Citat:
![]() Ocito mozilla ne moze sta moze Opera.Odma sutra cu je instalirat jer sad iden lec. Jos jednom hvala!! ![]()
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:44.