Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala > Software
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Software Raspravljate o temi Opera, i backup pasworda???? u Računala forumu; Kod Opere, ako i pređe 50MB, opet će ga spremiti (pa će folder privremeno biti malo veći od tih 50MB). ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-03-08, 02:42   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,878
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan
Re: Opera, i backup pasworda????

Kod Opere, ako i pređe 50MB, opet će ga spremiti (pa će folder privremeno biti malo veći od tih 50MB). Kod Opere su snimljeni sa ekstenzijom tmp, preimenuješ u npr. spot.flv i player će ti ga uredno otvarati (koristim KMPlayer i on ih sve bez greške prikazuje), i možeš ga izvaditi iz cache foldera i gledati do mile volje. A to možeš i sa svim flash fileovima (igrice, crtići).

Citat:
Pravi autor: Splitskadica Pogledaj Poruke
Ok sad sam nasa folder di je cache od Mozille i imam masu fileova ali samo par koji zauzimaju vise tipa _CACHE_001_ itd. i sad je valjda ovaj od 16 mb carrot i sta cu sad napravit od njega u koju ekstenziju da ga stavim?
Ma neee, to ti je najvjerojatnije nešto s Yubitoa- probaj ga preimenovati u flv i otrvoriti u MediaPlayeru ili nečem sličnom). Carrot bi ti trebao biti 390kb- njega preimenuješ u npr. Carrot.swf i otvoriš s nekim playeom ili 'drag & drop? na prozor browsera.

Zadnji Uredio Wolf-HR : 12-03-08 u 02:46.
Wolf-HR je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 02:46   #12 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika Splitskadica

Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 578
Splitskadica se izdvaja iz mase

A ovdi uopce nema ekstenziju, kad stavim type pise mi File.Koja je ekstenzija za igre recimo za carrot sada?Triba li mi neki software da mi to ucitava?
Ja koristim Gom player za glazbu i video koji isto cita dosta formata.

edit:teks sam sad vidia da si editira idem pokusat.

edit2: sorry krivo sam vidia nije 16 mb nego kb

Ali neda mi da preimenujem uopce.

Zadnji Uredio Splitskadica : 12-03-08 u 02:48.
Splitskadica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 02:51   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Kod Opere, ako i pređe 50MB, opet će ga spremiti (pa će folder privremeno biti malo veći od tih 50MB). Kod Opere su snimljeni sa ekstenzijom tmp, preimenuješ u npr. spot.flv i player će ti ga uredno otvarati (koristim KMPlayer i on ih sve bez greške prikazuje), i možeš ga izvaditi iz cache foldera i gledati do mile volje. A to možeš i sa svim flash fileovima (igrice, crtići).

Ma neee, to ti je najvjerojatnije nešto s Yubitoa- probaj ga preimenovati u flv i otrvoriti u MediaPlayeru ili nečem sličnom). Carrot bi ti trebao biti 390kb- njega preimenuješ u npr. Carrot.swf i otvoriš s nekim playeom ili 'drag & drop? na prozor browsera.
Nemam nista od 390 kb i neda mi da preimenujem, morat cu operu stavit
A to da povucem na browser to mogu i kad sam offline jeli?
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 02:55   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

E da to je bio problem u toj ß Opere koju sam zbog toga skinuo... Normalne Opere snimaju ekstenzije. Ne ću je sad reklamirati- meni nakon nje niti jedan browser nije djelovao dobro (ima E-mail ugrađen, skida torrente, 'mouse gesutes' i sl)...

A flash animacije ti učitava browser (samo drag & drop taj file na prozor- da, može i offline), a ako hoćeš 'stand alone' player probaj si nabaviti player od Macromedije (2MB). Ekstenzija za njih ti je "swf".
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 02:57   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
E da to je bio problem u toj ß Opere koju sam zbog toga skinuo... Normalne Opere snimaju ekstenzije. Ne ću je sad reklamirati- meni nakon nje niti jedan browser nije djelovao dobro (ima E-mail ugrađen, skida torrente, 'mouse gesutes' i sl)...

A flash animacije ti učitava browser (samo drag & drop taj file na prozor- da, može i offline), a ako hoćeš 'stand alone' player probaj si nabaviti player od Macromedije (2MB). Ekstenzija za njih ti je "swf".
Ok hvala ti puno!

Ocito mozilla ne moze sta moze Opera.Odma sutra cu je instalirat jer sad iden lec.

Jos jednom hvala!!
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 03:02   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Ma nema problerma, laku noć... I ja ću polako.
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 17:42   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Evo instalira sam Operu i ova sema sa cacheom je ludilo!

Ja sam navika na mozillu, ali koristit cu sad i jedno i drugo
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108