| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi OS za firmu! u Računala forumu; Pozdrav ljudi! Jedno pitanjce! Zanima me najjeftinija opcija za 20 računala! Dali moram kupiti windows za svih 20 ako bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Zagorje. Novi Marof Godina: 19
Poruka: 214
![]() | OS za firmu! Pozdrav ljudi! Jedno pitanjce! Zanima me najjeftinija opcija za 20 računala! Dali moram kupiti windows za svih 20 ako bi kupio Vistu! Znam da je najjeftinije uzeti Linux! Ali baš mi se ne sviđa za ovo kaj trebam!
__________________ Be happy! I won't be here forever! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Zagorje. Novi Marof Godina: 19
Poruka: 214
![]() | Re: OS za formu! firmu ne formu. Malo mi je stresno zadnje vrijeme! Još jedno pitanjce. Kako dobiti u Varaždinu internet npr 10Mb/s odnosno dal je moguće i kolke su cijene. Metronet nudi nekaj takvoga ali nema cijena!
__________________ Be happy! I won't be here forever! |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: OS za firmu! Citat:
s time da recimo tajnice i slični (koji ne trebaju specialni software kojeg nema za Linux), mogu bez beda radit i na Linuxu ... imaš OpenOffice koji datoteke bez problema sprema u .doc format ... mailove mogu primati kroz hrpu svih mogućih programa ... ma mogu skoro sve raditi kaj im treba ... sve ovisi o namjeni ... | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 10-07-07
Poruka: 16
![]() | Re: OS za firmu! Citat:
Čim vide Linux izgube se, a ustvari je manje više Windows klon, bez obzira koliko mi šutili o tome hehe (sad će se uvrijedit Linux-aši) | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OS za firmu! Citat:
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned | Re: OS za firmu! Citat:
najveći problem je strah ljudi .. od novog i nepoznatog ... ja imam OpenOffice na svom kompu jako dugo, moja stara kad je dolazla nekaj radit, znala je sve ... jedno vrijeme sam i na njen komp išo stavit ... radila je ona bez beda, ali na kraju je htjela MS Word .. iz navike ... neke stvari su joj na malo drugačijem mjestu, a navikla se ... S druge strane, po netu nije surfala, pa ni ne zna da postoji nekakvi internet Explorer, nego sve radi iz Firefoxa .... i ne bu ni pitala za IE .... E sad .. "Windows klon" ... moderni OS ima korisničko sučelje preko kojeg korisnik komunicira s računalom, ne vidim kaj se tu puno drugačije može napraviti osim nekih fora i forica ... imamo i MacOS, Windowse, Linux (kao i neke manje OSove, recimo BSD) ... meni je uopće glupo ić nabrajati koji OS je prije imo ikonu za nešto ![]() Da se vratim na pitanje OS za firmu. Vistu - NIKAKO .. preskupa je za ono kaj se dobiva, nema niš kaj XP nema. Dok je 98 na XP ipak velika razlika (stabilnost i ostalo, ipak je XP NT jezgra), Vista i XP nisu tolko različiti ... ako je nekome stalo do fancy efekata, nek si uzme Linux i Compiz Fusino (ima nekoliko topica o tome). XP - za ljude koji trebaju specijalizirani software (Photoshop), makar se i to da pokrenuti pod Linuxom pomožu virtualizacije ... ali to je kompliciranje. Linux - za svakog čiji korištenje računala se sastoji od interneta, pisanja dopisa i čitanja i odgovaranja na mail .... | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-07-07
Poruka: 16
![]() | Re: OS za firmu! Da vidiš sad sam baš gledao, iste su cijene sada, ali onda preporučujem Windows XP Home 822,19 kn u Vemilu za gotovinu, ne trebaju ti mogućnosti XP Pro u poslu, nije neka razlika, par sitnica, još ako središ licence da platiš manje sa Microsoft HR dobro češ proći. |
| | |
![]() |
| Tagovi: firmu |
« Software pomoć
|
vocal remover »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:44.