| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi POMOĆ! WinRAR u Računala forumu; POMOĆ! Imam jedan file u Win RAR-u i kada kliknem na EXTRACT počne ga skidati ali onda stane i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-04-08 Godina: 25
Poruka: 27
![]() | POMOĆ! WinRAR POMOĆ! Imam jedan file u Win RAR-u i kada kliknem na EXTRACT počne ga skidati ali onda stane i pojavi se ovo:You need to have the following volume to continue extraction F:/...ime filea..... Insert a disk with this volume and press OK to try again, or press CANCEL break extraction. koji k.. to znači??? ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: POMOĆ! WinRAR To znaci da je datoteka koja je kompresirana u win raru podijeljena na vise djelova. Cini se da ti fali neki ![]()
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 646
![]() | Re: POMOĆ! WinRAR Citat:
| |
| | |
![]() |
« C/C++
|
powerpoint u word »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:07.

Imam jedan file u Win RAR-u i kada kliknem na EXTRACT počne ga skidati ali onda stane i pojavi se ovo: