| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi "Printanje na CD lightscribe ??? u Računala forumu; Kupio sam pržilicu tzv. Lightscribe i potreban medij za to ali neznam sad kako da printam na njega. Imam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-06
Poruka: 84
![]() | "Printanje na CD lightscribe ??? Kupio sam pržilicu tzv. Lightscribe i potreban medij za to ali neznam sad kako da printam na njega. Imam program "acoustica CD label maker" ali neznam na koji način da zadam komandu da mi printa sa pržilice a ne sa printera. Ima li ta komanda negdje. Da li je možda moguće printati direktno iz Photoshopa ili Corela nekom posebnom komandom ili ne. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: "Printanje na CD lightscribe ??? zavisi od postavki, snimača... od par min do pola sata
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:09.