| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Problem s dvd pržilicom u Računala forumu; Molio bi pomoć ako može. Ovako imam dvd pržilicu i sve je radilo do jednom kad je komp ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-07
Poruka: 74
![]() | Problem s dvd pržilicom Molio bi pomoć ako može. Ovako imam dvd pržilicu i sve je radilo do jednom kad je komp više ne prepoznaje kao dvd pržilicu.Kad nema dvd-a onda je ovak a kad stavim dvd onda je kao na slici 2. slika1 ![]() slika2 ![]()
__________________ Od rakije nema bolje žene,po tri dana drma ona mene! Zadnji Uredio koala83 : 03-07-08 u 21:11. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem s dvd pržilicom savjet, stavi malo vece slike, ove su stvarno premalene
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Problem s dvd pržilicom Znači desni klik na D: ili E: - > properties -> recording -> enable recording. Probaj neke kombinacije. Npr. da ti dvd ima uključeno, pa oba uključena, oba isključena... Ako nije to onda probaj jednostavno deinstalirati dvd pogon ili oba. Znači desni klik na my computer -> properties ->hardware - > device manager -> nađeš pogon -> desni klik -> uninstall. Nakon ponovno pokretanja windowsa pogon će se automatski intalirati.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:42.