poruka low disk space javlja se kad na hard disku više nema mjesta, nema veze sa radnom memorijom.
koliki ti je hard disk i koji su windowsi u pitanju?
Raspravljate o temi problem s memorijom na laptopu u Software forumu, dio Računala foruma; Otkad su mi instalirani zadnji windowsi, imam problem s premalom memorijom na sistemu. Non stop mi se pojavljuje "Low disk ...
freedom of speech is wonderful - right up there with the freedom not to listen
poruka low disk space javlja se kad na hard disku više nema mjesta, nema veze sa radnom memorijom.
koliki ti je hard disk i koji su windowsi u pitanju?
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Oko 10 GB je memorija cijela, windowsi 7 su u pitanju
a cuj, sami vindovsi su ti nekih 8-9 gb, pa je jasno zasto je low disk space. Dakle, novi hard disk ti je potreban.
hm, a baš sam se nadala da ću to nekako izbjećini da instaliram neke druge windowse ne bi bilo rješenje?
gdje nađe disk od 10 GB??
windowsi XP zauzimaju znatno manje, ali ti je to kratkoročno rješenje. tijekom vremena i oni se prošire i morala bi svako malo radit novu instalaciju.
barem diskovi danas nisu skupi...
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
hehe a neznam ni ja vjeruj mi, nisam ni obraćala pažnju na to dok nije postalo problematičnoa ja sam čula da onako, koštaju ali kontam da ovisi o veličini? koliko bi me otprilike onda to koštalo?
budući da ti je do sad 10 GB bilo skoro dovoljno, 160 GB je sasvim OK.
a cijena je oko 250-300 kn, ovisi gdje kupuješ
i ja mislim da bi to bilo sasvim dovoljnothx, a pogledat ću malo na netu kako se kreću cijene, al do 300kn bi bilo podnošljivo
NP
samo pazi kad budeš kupovala da uzmeš disk s odgovarajućim konektorima (ATA, S-ATA, IDE). budući da si do sad imala disk od 10 GB, pretpostavljam da je to starija verzija sa IDE konektorom...