| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi problem s nečim u Računala forumu; Nešto sam micao latencije i restartao komp i pojavila se neka čudna slika. Nakon nekoliko puta više se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-11-07
Poruka: 7
![]() | problem s nečim Nešto sam micao latencije i restartao komp i pojavila se neka čudna slika. Nakon nekoliko puta više se nije moglo uć u windowse. stavia sam win cd i fix. Slika je još čudna i tema nije od win xp nego win classic i neka najmanja rezolucija. Nakon 20 sek ekran pobijeli i moram restartovat komp. u safe modu sve normalno radi.jel mi ko može reći u čemu je problem i kako da mi se bjeli ekran ne pojavljuje. Ps; jel možda ovo zbog grafičke? imam x1600pro |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: Split
Poruka: 91
![]() | Re: problem s nečim Jesi provao clear CMOS ? izvadit bateriju vani ili mozes iz windowsa ako ne mozes otvarat kuciste evo postupak: Reset BIOS-a iz wina... Start-->Run-->command.com debug (ENTER) - A (ENTER) MOV AX,0 (ENTER) MOV AX,CX (ENTER) OUT 70,AL (ENTER) MOV AX,0 (ENTER) OUT 71,AL (ENTER) INC CX (ENTER) CMP CX,100 (ENTER) JB 103 (ENTER) INT 20 (ENTER) (ENTER) G (ENTER) Q (ENTER) |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:50.