Problem s prozorima?!
Rješenje: uzmi malo veću grotu (kamen) i raspali posred stakla nek ide sve u 3 pizde materine...![]()
Raspravljate o temi Problem s prozorima u Software forumu, dio Računala foruma; Ej ljudi kako ovo popraviti kada neki prozor maksimiziram on mi prelazi preko starta i programske trake...
Problem s prozorima?!
Rješenje: uzmi malo veću grotu (kamen) i raspali posred stakla nek ide sve u 3 pizde materine...![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
a daj ne spamaj![]()
To nije spam, to ti savjet...
Jesi nezahvalan, u pičku materinu...![]()
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
et cim budem mijenjo prozore na kuci poslusat cu tvoj savjet a sad dajte mi savjet koji sam trazio
Moj savjet s kamenom ti je ozbiljniji...
Posred monitora...
To ti je, imaš auto-hide opciju uključenu...
Desni klik na Start traci, pa na Properties pa makni kvačicu sa Auto hide the taskbar...
I jedna žlica Vegete za aromu...![]()
×××
nesjecam se tocno kako to ide na windowzima...probaj ic na gornji rub prozora i desni klik i vidi sta ti ponudi..mozda ima koja opcija za max.širenje prozora..znao sam to al se ne sječam više
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.