Baš nitko...Hvala puno...
Raspravljate o temi Problem sa aktivacijom viste u Software forumu, dio Računala foruma; Pozdrav! Imam instaliranu vistu home premium koju nemogu aktivirat tj kad unesem ključ dobijem odgovor ili da se taj ključ ...
Baš nitko...Hvala puno...
A slušaj, ako si već i platio nek ti ne bude žao da skineš s torrenta key i aktiviraš tako, jer da meni to naprave skinuo bi zvijezde s neba ako je potrebno da dokažem da sam platio i tužio ih retardirane, uostalom, svaka čast na poštenju ali zašto platiti kada preko torrenta imaš besplatno tako da ti je ovo lekcija da ni poštenje nije sve u životu...
Per sempre bianconero!La vita è dura in ogni significato!
ako imaš račun jel nemožeš reklamirati cd i tažiti u trgovini da ti da novi cd s novim ključem?
mudra izreka
Ovim u trgovini je bitno da su mi prodali original i za sve probleme da se obratim microsoftu,pokušo sam i preko micrsofta kupit ključ on line pa me poslali na neke ruske stranice,skinuo sa "nirsoft-a" i opet ista stvar,ipak hvala vam!!
služba za zaštitu potrošača!!!
njima javi, reci gdje si kupio Vistu i on če u roku od par dana riješiti stvar budi bez brige!
pa češ dobiti drugi cd ili aktivacijski ključ besplatno...jer i ovi u trgovinama instaliraju OS piratluk i ukucavaju aktivacijske kodove sa CD-a koje imaju tamo..
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
ja ti imam savjet...skini vistu s torenta i activation crack...fakat, davat 850 cuna za windoze koje na kraju ne rade...zbilja ne kuzim neke ljude...
a lako je to reć,vjerovatno i napravit ako znaš šta radiš,al uzmeš u obzir da sam ja pred dva mj.kupio i prvi put sjeo pred računalo,da su mi OS pojeli crvi jer nisam imo antivirus itd.itd.možda lakše skužiš!Dal bi htio mi reć gdje tj kako da skinem to?
btw.hvala za savjet svima!!
Alat kojim se može ostvariti ovo produženje „probnog roka“ zove se Software Licensing Manager (SLMGR) ili slmgr.vbs
i sastavni je dio Windows Viste. Ova Visual Basic skripta nalazi se u direktoriju c:\windows\system32,
a njen sadržaj možete pročitati u bilo kojem tekst editoru.
Uz mnogobrojne druge funkcije, slmgr.vbs skriptom može
se produžiti aktivacijski rok, i to do 30 dana od dana pokretanja skripte.
Na taj način je možeš još dva ili tri puta produžiti.Naravno to nije ništa ilegalno da ne bi ovdje frku pravili
To je posve legalan način koji već dugo radi i MS zna za to.
Sve što je potrebno napraviti je pokrenuti komandnu liniju sa administratorskim ovlastima
i pokrenuti skriptu koristeći parametar –rearm.
Nakon pokretanja naredbe
„slmgr –rearm“ potrebno je proći oko 1 minute prije nego računalo vrati obavijest
"Command completed successfully. Please restart the system for the changes to take effect.
"
Nakon što ste resetirali računalo, provjerite da li je produžen rok u kojem možete
koristiti Vistu bez ponovne aktivacije, koristeći naredbe
simgr -dli i
simgr -xpr
ovo produžuje na mjesec danaa to je sranje
PRODAJEM trajnu aktivaciju viste!
ako nije dozvoljeno ovdje to oglašavati izbrišite moj post budući da nisam ziher
Bolje desnica nego prknenica!