Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

program za skladanje muzike

Raspravljate o temi program za skladanje muzike u Software forumu, dio Računala foruma; pozdrav... jel mi može netko preporučiti neki dobar program za skladanje muzike? konkretno, tako da mogu posebno snimiti gitaru, posebno ...

Starter
    Datum registracije
    23-01-09
    Poruka
    15
    Liked
    0 times

program za skladanje muzike

pozdrav... jel mi može netko preporučiti neki dobar program za skladanje muzike? konkretno, tako da mogu posebno snimiti gitaru, posebno bass gitaru, posebno vokale, i onda to sve spojiti u jedno... jel postoji nešto takvo?* unaprijed hvala

Starter Avatar od korisnika svenche
    Datum registracije
    06-04-08
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

Re: program za skladanje muzike

misliš program za snimanje muzike, a ne skladanje. ako je taj slučaj, onda imaš paletu programa..neki od popularnijih su cubase, cool edit, audacity i sl. programi. a ako pak misliš skladanje glazbe, ja koristim guitar pro kao pripomoć za stvaranje generalne ideje kako bi pjesma trebala izgledat. imaš po notama, tablaturama, pišeš različite instrumente poput gitare, basa, bubnjeva, sinthova i sl...eto, nadam se da sam bio od neke pomoći

Starter
    Datum registracije
    23-01-09
    Poruka
    15
    Liked
    0 times

[QUOTE=svenche;1720979]misliš program za snimanje muzike, a ne skladanje. ako je taj slučaj, onda imaš paletu programa..neki od popularnijih su cubase, cool edit, audacity i sl. programi. a ako pak misliš skladanje glazbe, ja koristim guitar pro kao pripomoć za stvaranje generalne ideje kako bi pjesma trebala izgledat. imaš po notama, tablaturama, pišeš različite instrumente poput gitare, basa, bubnjeva, sinthova i sl...eto, nadam se da sam bio od neke pomoći [/

da, za snimanje.. recimo, odsviram neku pjesmu na gitari, pa naknadno na to snimim bas, bubnjeve, klavijature...kužiš me... nemam baš iskustva s takvim stvarima, pa me zanima...

Starter Avatar od korisnika svenche
    Datum registracije
    06-04-08
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

ja ti predlažem da kreneš od jednostavnijih kao što su cool edit i audacity, pa kad malo to skontaš kreneš na ove malo naprednije poput cubase-a.. to ti predlažem jer je cubase dosta opširan program i ako nemaš puno iskustva, lako se pogubiš

Edit: u ova prva dva programa ćeš vidjet jednostavno user-friendly trake jedna ispod druge, i tako i snimaš, prvi instrument u prvu traku pa dolje drugi pa treći itd i onda imaš na alatnoj traci mogućnosti poravnavanja timinga i sl...
    Zadnji Uredio svenche : 30-06-09 u 23:14

Lajkaj nas na Facebooku