| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Program za smanjivanje... u Računala forumu; ...ovako trebao bi neki program pomocu kojeg bi mogao smanjit velicinu nekog fajla(tocnije serije od nekih 350mb) za 10mb ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-11-06
Poruka: 21
![]() | Program za smanjivanje... ...ovako trebao bi neki program pomocu kojeg bi mogao smanjit velicinu nekog fajla(tocnije serije od nekih 350mb) za 10mb bez velikog gubitka kvalitete slike...htio bih na 1dvd snimit 4.sezonu serije the 4400 ali 13epizoda + titlovi su veliki 4550mb pa ne stane...hvala na pomoci...pozdrav
__________________ The Ferengi rules of Aquisition: Sex and profit are the two things that never last long enough. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() | Re: Program za smanjivanje... Moze se i znam da bi se promjenila kvaliteta...prije par mjeseci imao sam instaliran neki program(kojemu sam zaboravio ime ) s kojim sam to radio...u medjuvremenu sam kupio novi komp...i sad trazim taj program![]() Citat:
__________________ The Ferengi rules of Aquisition: Sex and profit are the two things that never last long enough. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Program za smanjivanje... Pa snimi na DL 8.5 Gb DVD
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() | Citat:
Ma ko bi se toga sjetio... ![]()
__________________ The Ferengi rules of Aquisition: Sex and profit are the two things that never last long enough. Zadnji Uredio daidza : 11-11-07 u 22:47. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-10-07 Lokacija: Slavonac Godina: 21
Poruka: 49
![]() | Re: Program za smanjivanje... COnvertXtoDVD . ubacis te fajlove i podesis negdje u opcijama velicinu koju hoces i on ce ti to napraviti u tu velicinu znaci 1 dvd i spremiti na hard disk.nakon toga sprzis na dvd i gotovo.
__________________ Jel ima tko kakvu ideju? |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Program za smanjivanje... nema takvoga, 99% sam siguran
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() | Re: Program za smanjivanje... Citat:
...evo rjesenja: Auto Gordian Knot AutoGK Homepage - THE tool for XviD / DivX conversion ...oko 50 minuta treba da se obradi svaka epizoda bez gubitka kvalitete slike![]()
__________________ The Ferengi rules of Aquisition: Sex and profit are the two things that never last long enough. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: program, smanjivanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:45.

i znam da bi se promjenila kvaliteta...prije par mjeseci imao sam instaliran neki program(kojemu sam zaboravio ime
) s kojim sam to radio...u medjuvremenu sam kupio novi komp...i sad trazim taj program

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.