| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Program za smanjivanje... u Računala forumu; Citat: Pravi autor: daidza nema takvoga, 99% sam siguran skinua ga s warez nekog foruma.. al mije među hrpom programa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Program za smanjivanje... skinua ga s warez nekog foruma.. al mije među hrpom programa pa neznam točno kak se zove.. dok ga nađem i isprobam javim...
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: Program za smanjivanje... Ajde, živo me zanima
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Program za smanjivanje... ^^it do exist XD zove se KGB Archiver... freeware! vrlo jednostavan... uz instalaciju ima arihv od 1.3mega koja nakon ekstraktanja ispada preko 13mega! ja probao video od 200mega arivirat na maksimalnu kompresiju... naravno da treba mnogo mnogo vremena.. kojih pola godine, lol.. uz moju giga ddr memorije... al ko zna.. uz opaku mašinu i više manjih fajlova mora da bude upotrebljiv! eto, daid.. ima 1% istine ipak ![]() ak 'očete stavim ga na RS
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
![]() |
| Tagovi: program, smanjivanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:52.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.