| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi program za "stisnuti" video u Računala forumu; ovako...treba mi program kojim mogu smanjiti velicinu nekog videa, recimo sa 350 mb na 320 mb... treba mi jer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Godina: 19
Poruka: 12
![]() | program za "stisnuti" video ovako...treba mi program kojim mogu smanjiti velicinu nekog videa, recimo sa 350 mb na 320 mb... treba mi jer mi serija "lost" ima 4.6 gb, a na dvd mi stane 4.4gb.. i sad da ne przim tu zadnju epizodu posebno na cd, htio da ih sve imam na jednom dvdu...da li postoji takav program? hvala unaprijed |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08 Godina: 17
Poruka: 57
![]() | Postoji Zove se DVD Shrink on ti "shrinka" npr. dvd od 9 gb na jedan lijepi obični dvd( 4.7) a u tvom slučaju isti radi ali onda za 4.6 na 4.4 uđi u postavke i napravi kako tebi treba. Uostalom program sam ti predložio i vrlo je kvalitetan i jednostavan-- btw freeware-besplatan. Najbolja je najnovija verzija jer ima sve što treba za jedan dobar "ShrinK" btw ako trebaš skinit zaštitu s nekog DVD-a preporučam DVD Decrypter( isto najnoviju verziju)! Zadnji Uredio _Aris_ : 29-03-08 u 15:19. |
| | |
![]() |
« Ati error
|
PROBLEM - mp4 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:33.