| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Reinstalacija XP-a, neki pomoćni program u Računala forumu; Ovakva je stvar. Na prvoj particiji imam XP, na slijedećoj su sve aplikacije koje koristim. Trebam reinstalirati Windowse, s tim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-07-07 Lokacija: Samobor Godina: 24
Poruka: 42
![]() | Ovakva je stvar. Na prvoj particiji imam XP, na slijedećoj su sve aplikacije koje koristim. Trebam reinstalirati Windowse, s tim da bih si želio prikratit muke oko ponovne instalacije svih programa. Dakle, minimum koji tražim je da mi neka aplikacija pocucla potrebne kljućeve iz registrya i sve potrebne runtime datoteke iz sistemske mape. Koja bi mi aplikacija (freeware/shareware/trial) po vašem mišljenju u tome mogla najbolje pomoći ? Može li se za isti posao ili barem dio posla upregnuti Files and settings transfer wizard, jer mi ne treba backup dokumenata (na posebnoj su particiji). I da, nisam napravio image, već odavno. ![]()
__________________ Samoborci piju vino z lonci, a pivu drito z inoxice. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Banned | Re: Reinstalacija XP-a, neki pomoćni program Citat:
![]() The Windows Registry Files and where to find them Windows Registry - Wikipedia, the free encyclopedia | |
| | |
![]() |
| Tagovi: backup, export, registry, reinstalacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:32.

Samoborci piju vino z lonci, a pivu drito z inoxice.