imas progi zvan fraps...njega skini i s njim onda mos radit ss, i cak filmice snimat sta se radi na kompu...mali progi, u trayu stoji...tocno ono sto trebas
Raspravljate o temi Screenshot aplikacija u Software forumu, dio Računala foruma; Zanima me jeli postoji neka aplikacija, programčić koji daje button u Notification area, da se mora samo jednom kliknit da ...
imas progi zvan fraps...njega skini i s njim onda mos radit ss, i cak filmice snimat sta se radi na kompu...mali progi, u trayu stoji...tocno ono sto trebas
skinia program, skinia crack i uletia virus...
preporucujem ti Gadwin Print Screen, ili jednostavno stisnes tipku na tipkovnici Prt Scr, odes u paint i CTRL + V...
http://www.DOWNLOAD.ba - Prvi i Jedini Download Portal
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Zadnji Uredio darksar : 06-07-09 u 20:57
Zbog cega primatima nikada ne iskljucuju elektriku oni u principu ionako rijetko citaju.
Bio sam radio java aplikaciju za faks za pristup ispitu iz objektno orjentiranog programiranja koja je prilikom pokretanja snimila izgled ekrana u definirani folder. Di mi je to sad pojma nemam...![]()
Ovo je po meni jedan solidan program za slikanje cijelog ili dijela ekrana Download Super Screen Capture 8.86 - Besplatni Download Softvera - Download.hr