| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi trebam neki uninstall program u Računala forumu; Znaci trebam program za brisanje programa, ali da brise sve sa kompa što se tice nekog programa. Imam Total Uninstall ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-08-07 Godina: 21
Poruka: 38
![]() | trebam neki uninstall program Znaci trebam program za brisanje programa, ali da brise sve sa kompa što se tice nekog programa. Imam Total Uninstall koji je probni, pa bih htjeo neki sličan njemu ali da je besplatan, ili ako netko zna gdje mogu skinuti cijelu verziju |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trebam neki uninsall program Imas vec. Control Panel, Add or remove programs. Taj ti nije dobar? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 969
![]() | Re: trebam neki uninsall program Slušaj, prijatelju. Možeš pokušati sa TuneUp Utilities 2007, koji ima, između ostalih, i modul za deinstalaciju programa (www.tune-up.com), ili sa programom baš za tu svrhu; Advanced Uninstaller Pro (http://www.innovative-sol.com/products.htm). Nažalost, ti programi slabo pomažu ako se naknadno instaliraju; oni trebaju biti na kompu od početka, tako da mogu pratiti promjene u OS-u prilikom instalacije pojedinih programa, jer samo na taj način mogu uspješno očistiti sve tragove programa prilikom deinstalacije. Naknadnim instaliranjem programa za deinstalaciju (nakon što se na kompu već nalazi program kojeg poslije želiš deinstalirati) ne postižeš ništa, jer su u tom slučaju programi za deinstalaciju faktički nemoćni da učine išta više nego što čini deinstalacija preko Windowsa. Uz to, oba ova navedena programa su trial verzije. Osim Firefox-a, teško ćeš naći besplatan program koji stvarno ispunjava svoju zadaću. Ovaj forum zabranjuje postavljanje linkova ka krekiranim verzijama programa, ali ako mi se javiš na PM (Personal message) dat ću ti link ka stranici preko koje možeš bez problema pronaći krekirane verzije bilo kojeg programa ili igre.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trebam neki uninsall program Pa šta si se toliko usplahirila?! ![]() Da malo konciznije pojasniš pitanje mozda dobiješ kvalitetniji odgovor. A time pomažeš i drugim clanovima da nauče nešto...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trebam neki uninsall program Ma jok, neg je tak reagirao k'o curica kad joj otmeš najdrazeg medu ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-08-07 Godina: 21
Poruka: 38
![]() | Re: trebam neki uninsall program sorry sto sam otvorio vatru na tebe, priznajem burno sam reagirao, ali ipak mislim da sam shvatljivo napisao ono sto trazim, pa me ispizdilo to sto si ti naveo add or remove programs, koji naravno služi za takve stvari, ali kad se s njime briše ostaje hrpa gluposti koje on neuspije obrisati. Da mi je super koristan osnovni add or remove, naravno ne bih ni postavljao ovu temu. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: trebam neki uninstall program Sada i mene ovo zanima! Add/Remove programs (win XP) koliko znam samo pokrene deinstalaciju programa koja je napravljena od strane proizvodjaca. Jel' mi dosta pobrisati direktorij samog programa i preko nekakvog registri klinera (tune up npr.) počistit registerij HD-a, defragmentirat registri i bla, bla sta tune up vec radi. Jel mala gamad od fajlova i nakon toga ostaju na HD-u? |
| | |
![]() |
| Tagovi: neki, program, trebam, uninstall |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:06.