Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala > Software
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Software Raspravljate o temi trebam neki uninstall program u Računala forumu; Znaci trebam program za brisanje programa, ali da brise sve sa kompa što se tice nekog programa. Imam Total Uninstall ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-09-07, 16:53   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-08-07
Godina: 21
Poruka: 38
loud se izdvaja iz mase
trebam neki uninstall program

Znaci trebam program za brisanje programa, ali da brise sve sa kompa što se tice nekog programa.

Imam Total Uninstall koji je probni, pa bih htjeo neki sličan njemu ali da je besplatan, ili ako netko zna gdje mogu skinuti cijelu verziju
loud je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 17:16   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,463
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: trebam neki uninsall program

Imas vec. Control Panel, Add or remove programs. Taj ti nije dobar?
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 17:33   #3 (permalink)
Starter

loud se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke

Citat:
ne znam sta da kazem na ovaj tvoj odgovor

Zadnji Uredio daidza : 23-09-07 u 19:29.
loud je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 18:48   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 969
negatron je zabranio reputaciju

Slušaj, prijatelju.
Možeš pokušati sa TuneUp Utilities 2007, koji ima, između ostalih, i modul za deinstalaciju programa (www.tune-up.com), ili sa programom baš za tu svrhu; Advanced Uninstaller Pro (http://www.innovative-sol.com/products.htm).
Nažalost, ti programi slabo pomažu ako se naknadno instaliraju; oni trebaju biti na kompu od početka, tako da mogu pratiti promjene u OS-u prilikom instalacije pojedinih programa, jer samo na taj način mogu uspješno očistiti sve tragove programa prilikom deinstalacije. Naknadnim instaliranjem programa za deinstalaciju (nakon što se na kompu već nalazi program kojeg poslije želiš deinstalirati) ne postižeš ništa, jer su u tom slučaju programi za deinstalaciju faktički nemoćni da učine išta više nego što čini deinstalacija preko Windowsa.

Uz to, oba ova navedena programa su trial verzije. Osim Firefox-a, teško ćeš naći besplatan program koji stvarno ispunjava svoju zadaću. Ovaj forum zabranjuje postavljanje linkova ka krekiranim verzijama programa, ali ako mi se javiš na PM (Personal message) dat ću ti link ka stranici preko koje možeš bez problema pronaći krekirane verzije bilo kojeg programa ili igre.
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 18:54   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: loud Pogledaj Poruke
ne znam sta da kazem na ovaj tvoj odgovor
Pa šta si se toliko usplahirila?!
Da malo konciznije pojasniš pitanje mozda dobiješ kvalitetniji odgovor. A time pomažeš i drugim clanovima da nauče nešto...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 18:57   #6 (permalink)
Semi Profesional Go-Kart Racer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,629
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pa šta si se toliko usplahirila?!
Oggy, profesionalna deformacija ili?
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 19:01   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
Oggy, profesionalna deformacija ili?
Ma jok, neg je tak reagirao k'o curica kad joj otmeš najdrazeg medu
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 21:58   #8 (permalink)
Starter

loud se izdvaja iz mase

Citat:
Ma jok, neg je tak reagirao k'o curica kad joj otmeš najdrazeg medu
sorry sto sam otvorio vatru na tebe, priznajem burno sam reagirao, ali ipak mislim da sam shvatljivo napisao ono sto trazim, pa me ispizdilo to sto si ti naveo add or remove programs, koji naravno služi za takve stvari, ali kad se s njime briše ostaje hrpa gluposti koje on neuspije obrisati.
Da mi je super koristan osnovni add or remove, naravno ne bih ni postavljao ovu temu.
loud je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 11:59   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,269
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola
Re: trebam neki uninstall program

Sada i mene ovo zanima!

Add/Remove programs (win XP) koliko znam samo pokrene deinstalaciju programa koja je napravljena od strane proizvodjaca.

Jel' mi dosta pobrisati direktorij samog programa i preko nekakvog registri klinera (tune up npr.) počistit registerij HD-a, defragmentirat registri i bla, bla sta tune up vec radi. Jel mala gamad od fajlova i nakon toga ostaju na HD-u?
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-11-07, 11:26   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 78
splicanin se izdvaja iz mase
Re: trebam neki uninstall program

instaliraj Your Uninstaller 2006 i 30 dan ti je muhte a za to vrime ce ti obrisat u kompu sve sta zamislis a ako oces i kucu ce ti pomest...posli ga kupi ili se snadji
splicanin je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: neki, program, trebam, uninstall

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103