| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi trojba.. u Računala forumu; Trojba se sastoji u tome da sam u nedoumici. Radi se o OS-u. Imam laptop s AMD-ovim procesorom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | trojba.. Trojba se sastoji u tome da sam u nedoumici. Radi se o OS-u. Imam laptop s AMD-ovim procesorom Turion 64×2 1.9 GHz s 2 gige rama. Trenutno imam Windows XP SP2 a želio bih probati Vistu. Imam na raspolaganju Vistu Home Premium 32-bitnu (original) i Ultimate 64-bitnu. Dakle kakvi su prijedlozi, hoće li 32-bitna Vista raditi maksimalnom snagom na ovoj konfiguraciji ili će bolje raditi 64-bitna? Šta je po vama najbolji izbor ? ![]()
__________________ ..misevi iz rupa izisli.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: trojba.. XP definitivno Ako baš moraš vistu onda 32 bitnu, za 64 ne vjerujem da ćeš naći sve drivere
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: trojba.. Ako ti se ne da zezat s drajverima nemoj 64.... ali meni XP 64 je super, nema nikakvih problema, jedino šta mi je bija problem mora sam skinit jedan patch za zvuk i za grafu skinit 64 bitnu verziju drajvera, e i za fotoaparat..... Ako ti se da zezat s drajverima možda probaj, ali tebi je laptop, pa nemam pojma kakvi su sa drajverima na tome.... EDIT: sori... , nisam ni vidija da XP64 nije u trojbi....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. Zadnji Uredio kresola : 11-03-08 u 22:58. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 730
![]() ![]() | Re: trojba.. ja bi na to zveknuo 32-bitnu Vistu. kako je navedeno, 64-bitne verzije mogu zajebavat s driverima. al ak oćeš ziheraški, ostani na XP sp2, i pričekaj da se Vista malo ustabili s prvim service packom.
__________________ The ultimate way is the way you control |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 464
![]() | Re: trojba.. Citat:
![]() ![]() Meni je Windows Vista Ultimate 32-bitna i nema nikakvih problema, slobodno odjebi xp sp2!! Koja je najosnovnija razlika izmedju 32-bitne i 64-bitne verzije?To mene zanima. ![]()
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: trojba.. ma može i XP 64-bitni ali htio bi Vistu ![]() znači po vama je bolji izbor 32-bitna Vista od 64-bitne ![]() još me samo zanima dal će me zaj... Vista tj. dali će lap a i OS raditi punom snagom ? da i zanima me najosnovnija razl u 32 i 64 bitnoj osim naših sisavaca ![]() ![]()
__________________ ..misevi iz rupa izisli.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: trojba.. Pa svi oni mali programčići, irfanview, winamp, tjune ap, bs player su 32 bitni, nema potrebe da se rade 64 bitne verzije....jedino ako si u šemi s nekim programom šta ti baš triba, a podržava 64 bitni sustav.... meni npr (XP64) 90% programa rade 32 bitno.....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: trojba.. Drzi se 32 bitnog sustava. 64 bitna vista i xp su problematicni po puno toga.
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: trojba.. Citat:
, ali ne znam, možda je i istina.....Po mojim iskustvima, samo se malo triba zezat s drajverima i to je to....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:31.

, nisam ni vidija da XP64 nije u trojbi....