| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi trojba.. u Računala forumu; onda se držim 32-bitne na kojoj bi svi programi s XP-a trebali raditi normalno i nitko nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: trojba.. onda se držim 32-bitne na kojoj bi svi programi s XP-a trebali raditi normalno ![]() i nitko nije reko konkretno hoće li moj hardware i Vista biti kompatibilni 100% tj. hoće li vistać raditi punom snagom ![]()
__________________ ..misevi iz rupa izisli.. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 643
![]() | Re: trojba.. Citat:
Usput, Meni je index expierience 3,0 (trenutno je najvece mislim 5,2)...jeli tebi hp 6715b?
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 643
![]() | Re: trojba.. Citat:
![]() A triba bi sve izvuc iz njega.Koliko rama imas? A je ista je instalacija ka u XP-u samo malo nasminkana, po meni je i jednostavnjia.
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-03-08 Lokacija: Pula
Poruka: 9
![]() | Re: trojba.. Da sam na tvom mjestu, na laptop bi instalirao Win XP SP2 i Vista 64-bitnu verziju i koristio oba operativna sustava. Vista x64 za svakodnevni rad, a Win XP SP2 je tu za svaki slučaj ako neka aplikacija ne radi kako treba. Jučer je izašao Vista SP1 pa je preporučljivo instalirati taj skup zakrpi jer donosi dosta poboljšanja. Detaljnije: http://pcpodrska.com/2008/03/18/wind...n-za-download/ Javi što si odlučio, pozdrav!
__________________ PCpodrška.com - Servis računala u Puli | Besplatni savjeti, članci i tutoriali za PC korisnike |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:52.