| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi uslišavanje_slobode u Računala forumu; Dakle.. Ako netko slučajno ode na Microsoftovu stranicu i te stvari i otkrije mu server ili kako to već ide ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | uslišavanje_slobode Dakle.. Ako netko slučajno ode na Microsoftovu stranicu i te stvari i otkrije mu server ili kako to već ide da na kompu imam nelegalnu verziju win xp-a kako nakon toga ugasiti ona upozorenja dosadna? ono tipa da smo žrtve nelegalnog softvera i sl.. 2. pitanje Mogu li se kako ugasiti oni baloni koji dosađuju da su updati spremni za komp? Hvala svima koji imaju bilo kaku pomoć
__________________ ..misevi iz rupa izisli.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: uslišavanje_slobode imao sam takav problem ali uspio sam ga rješit jedino formatiranjem i instalacijom novog xp-a
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: uslišavanje_slobode Ovako, sto se tice ovih balona sa obavijesti da si zrtva ilegalnog softvera to se rijesava lako. Naime moras samo potrazit negdje po netu Cra+k za windowse. Ja nazalost nesmijem reci di i kako jer bi popio bann takav da bi vjerojatno pao sa stolice. A sto se tice Update obavijesti ides ovako: Start -> Control Panel -> Securuty Center -> Automatic Updates -- I samo iskljucis.
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: uslišavanje_slobode Balončiće upozorenja možeš ugasiti promjenom ključa koji to regulira u registriju. Da ti sad ne napišem pogrešno pogledat ću točno koja vrijednost i kako se mijenja pa ću ti napisati.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: uslišavanje_slobode Ovako bi to trebalo ići: Start Run Regedit HKEY_CURENT_USER Software Microsoft Windows CurrentVersion Explorer Advanced _____________________________________ Sad napraviš novi ključ na slijedeći način: Edit New DVORD Value _____________________________________ Imenuj ključ ovim imenom: EnableBalloonTips _____________________________________ Vrijednost ključa ostaje na nuli. Klikni negdje sa strane. IsključI editor i restartaj računalo. To bi trebalo biti to.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:24.

kako nakon toga ugasiti ona upozorenja dosadna? ono tipa da smo žrtve nelegalnog softvera i sl.. 

Pali gume a ne dušu