| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Winamp volume slider u Računala forumu; Jel zna netko jel postoji neki plugin za winamp za veći volume slider? Zvučnike imam uvijek skoro do kraja pojačane ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-01-07 Godina: 21
Poruka: 105
![]() | Winamp volume slider Jel zna netko jel postoji neki plugin za winamp za veći volume slider? Zvučnike imam uvijek skoro do kraja pojačane zbog bolje kvalitete zvuka, pa mi je volume na winampu namješten često na oko samo 10 % te kad namještam zvuk to je plus minus par posto. Dosta je nespretno i neprecizno. Pa ako netko zna bilo bi super... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Winamp volume slider U opcijama podesi logaritamsku raspodjelu brojčanika, pa će ti biti lakše podešavati niski volume. Preferances-Plug-ins-Output-odabereš Nullsoft DirectSound Output- i pod Other imaš Volume Control sekciju, pa se pozabavi time.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Winamp volume slider Da, to je dijelom linearna dijelom logaritamska, valjda... eto, super.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-03-07 Godina: 21
Poruka: 88
![]() | Re: Winamp volume slider sve što trebaš ti je dfx audio enhancer za winamp. programčić koji se otvara zajedno sa winampom a pročišćava zvuk + winamp je puno glasniji a zvuk 100% kvalitetniji. evo screenshot mojeg a ako hoćeš javi se na pm ja ti ga mailom pošaljem
__________________ I kad umrem pjevat će Slavonija, stara mati polja i šuma... |
| | |
![]() |
| Tagovi: winamp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:11.