| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Windows 7 ? u Računala forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Windows 7 ? a nešto se opasno priča o tim novim windowsima, valjda su skužili napokon da je vista sranje
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Windows 7 ? Ne vidim tu ništa čuno osim naziva, to je vista sa Media Centrom. Vienna bi navodno trebala imati skroz drugačiji princip funkcioniranja od Viste... puno sličnije MAC-ovima...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-01-08 Godina: 21
Poruka: 22
![]() | Re: Windows 7 ? microsoft kaže da windows 7 dolazi poćetkom 2010 godine. zove se win "seven" zato što su recimo win 2000 bili 5.0 pa xp je 5.1 ,xp sa sp2 je 5.2, pa je onda vista rađena ispočetka i ona je 6.0 i sada su ovi novi 7.0... I oni če odma biti 64 bitni (to je sličnost sa MAC-om) A sa njima dolazi i novi datotečni sustav WinFS koji su več isprobali u BETI na xp-u |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Windows 7 ? Poznavajući MS, kako je i dosad najavljivao svoje proizvode, to neće izaći početkom 2010 godine nego 2100.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 155
![]() | Re: Windows 7 ? ma uopće mi ono gore ne izgleda niš posebno,meni treba preglednost na radnoj površini a ne kojekakvi balončići i točkice,ja sam i na svojima xp sp2 vratio izgleda da izgledaju kao 98,em mi je i komp nešto malo manje opterećen,em mi je preglednije i čišće. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Windows 7 ? kad su konacno skuzili kakvo je vista smece i da im prodaja nejde bas i da su firme odustale od implementiranja te verzije windoza u svoje sustave naravno da su odlucili napravit nekaj novog....kolko znam nikad se u povijesti M$ nije dogodilo da se najavljuje izlazak novih windowsa tako brzo....kaj ces....xp-i su jos uvijek top ponude i jos uvijek su uz windows server 2003 najpouzdaniji i najkoristeniji windozi....al opet kaj se mene tice nit windoze 7 nemam namjeru koristit...postojece xpee cu si samo updateat i zakrpat ak ce trebat i nijedan windows 7 mi nece bit blizu....
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 155
![]() | Re: Windows 7 ? nažalost bojim se daće na kraju doći vrijeme kad više nećeš moći koristit xp-e zato što će se prestati radit podrška za instalaciju programa za njih,pogledaj kakva je situacija sa win98,baš i ne vidim puno novih programa ovih dana koji se mogu instalirati na 98-ice. samo je pitanje dali će do tada izaći kakva normalna verzija windowsa ili ćemo se morat patit sa vistom i sličnim glupostima,neznam kako vama ali meni osobno jedini dobri windowsi su bili 98 i njih sam imao sve dok nije izašao sp2 za xp jer gledao sam te xp prije toga i nisu mu bili baš nešto bajni. a tko zna,možda izađu i kakve dobre zakrpe i za vistu pa budu jednako dobri kao xp,to će tek budućnost pokazati. |
| | |
![]() |
« MP3 converter
|
NOD 32 update »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:57.