| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Windows Media Player 11 u Računala forumu; Pozdrav! Pozdravljam sve forumaše,novi sam ovdje. S neta sam skinuo najnoviju verziju ffd showa,da mogu ucitavati (.srt,.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-08-07
Poruka: 3
![]() | Windows Media Player 11 Pozdrav! Pozdravljam sve forumaše,novi sam ovdje. S neta sam skinuo najnoviju verziju ffd showa,da mogu ucitavati (.srt,.sub)u WMP11,za divx filmove,te da imam full screen (preko cijelog ekrana) Moj problem je da resize,i no aspect ratio,u ffd showu utječu samo na divx filmove,a kada gledam DVD filmove,slika je manja(dakle ne mogu dobiti npr pan scan efekt,da mi je slika preko cijelog ekrana,nego je manja. Da li bi mi netko mogao pomoci,tko se razumije u ffd show,da mi kaze koje opcije eventualno treba uključiti i isključiti da bi dobio full screen preko cijelog ekrana za dvd filmove? Hvala na pomoći! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter | Re: Windows Media Player 11 Za gledanje DVD-ova koristi PowerDVD, njega mozes uzet s nekog BUG-ovog dvd-a ili s neta, a za gledanje divx-ova korisri BSPLAYER samo ne ovu novu verziju jer je usrana sa adwearom..nego probaj potraziti neke starije verzije..i tvoj problem je rijesen.
__________________ Sex nije samo fizicka radnja, Sex je Umjetnost!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Windows Media Player 11 pa dobro ja koristim power dvd za dvd-ove,ne vidim razloga da koristim winDVD,takodjer koristim i bs player i mislim da nije zastario,po meni je bolji od media playera
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Windows Media Player 11 Uzmi GOM za sve i riješi problem... ko još koristi ta MS sranja...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned | Re: Windows Media Player 11 lol... baš sam mislio napisat da uzme GOM ... bio sam jako skeptičan kad sam ga prvi put vidio, sad ga ne bi mjeno za niš ... do sad najbolji prlayer .... čak sam i BSplayer maknuo (kaj nisam mislio da ću ikad) GOM player Zadnji Uredio silence : 12-09-07 u 11:37. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvd, ffdshow, full screen |
« Dvd menu
|
MSN za Win 98 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:19.

Sex nije samo fizicka radnja, Sex je Umjetnost!!