| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Windows XP b64 u Računala forumu; Uzeo sam si 64 bitni procesor, a kako nisam načuo baš previše dobrih stvari o Visti instalira sam 64 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Windows XP b64 Uzeo sam si 64 bitni procesor, a kako nisam načuo baš previše dobrih stvari o Visti instalira sam 64 bitnu verziju XP-a. Zanima me koliko vas radi u ovim windowsima, i kakvi su vaši dojmovi.... Koliko su pouzdani i s kojim programima imaju problema? E i kako će ta 64 verzija pomoć mom procesoru (Amd neki 4000i nešto plus dual core)? Koristio sam pretraživač da nađem sličnu temu, ali mi ništa nije pokazalo, pa ako se negdi već vodila rasprava o tome molim vas link pa da pogledam.... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-07-07 Godina: 34
Poruka: 7
![]() | Re: Windows XP b64 Jedan tekst je ovdje, a za više pogledaj pod search. Generalno, rade nešto stabilnije, ali problem je u driverima i podržanim aplikacijama. To je ukratko. Makar danas dosta serverskih aplikacija zahtijeva 64-bitni server, tako da se mozda i kod desktopa stvar promijeni pa 64-bitni procesori prevladaju. Kod laptopa to je već počelo... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 969
![]() | Re: Windows XP b64 Pa u biti, ako planiraš neke ozbiljnije poslove radit na kompu, tipa obrade fotografija u Photoshopu, digitaliziranja i obrade videa u Premiere Pro, ili izrade 3d animacija u 3Ds Maxu i projektiranje u AutoCADu, dobićeš prilično ubrzanje koristeći 64-bitnu platformu, jer će ti procesor biti u potpunosti iskorišten, tj, koristit će se sva 64-bita prilikom adresiranja. Inače, ako ti je glavna namjena igranje igrica, surfanje Netom, slušanje muzike i gledanje filmova, tad ti preporučam korištenje 32-bitne verzije Windowsa, zbog veće kompaktibilnosti.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Windows XP b64 Citat:
)..... a da će verzija 2009 imati automatsku podršku za XP64.... tu mi je najveći problem....edit: blaloleo, hvala na linku.. ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. Zadnji Uredio kresola : 22-01-08 u 20:27. | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Windows XP b64 Citat:
![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. | |
| | |
![]() |
« powerpoint u word
|
Zašita »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:10.

)..... a da će verzija 2009 imati automatsku podršku za XP64.... tu mi je najveći problem....